Sami Hedberg järjestää Pullukka Run -juoksutapahtuman 11.7.2015

Sami Hedberg järjestää Pullukka Run -juoksutapahtuman 11.7.2015

Kaikenikäisille ja -kokoisille suunnattu hyvän mielen juoksutapahtuma Pullukka Run järjestetään stand up -koomikko Sami Hedbergin luotsaamana jo kolmatta kertaa Vierumäellä lauantaina 11.7.2015. Itsekin kuntoiluun hurahtanut ja painoaan pudottava Hedberg on julkisesti luvannut vaakansa näyttävän alle 100 kilon lukemaa juoksutapahtumaan mennessä.

Pullukka Runin juoksumatkat ovat valittavissa: Puolimaraton, Pikkupullukka 10 km sekä lapsille suunnatut Lasten maraton ja Minimaraton. Ilmoittautuessa osallistujien on mahdollista lahjoittaa parhaaksi katsomansa rahasumma Sydänlapset ja -aikuiset ry:lle.

”Olen hurahtanut kuntoiluun. Hienointa koko projektissa ovat olleet kannustavat tulokset ja hyvä olo. Näillä kiertueaikatauluilla ilman personal traineriani Tomi Kokkoa olisin tuskin saavuttanut tällaisia tuloksia”, iloitsee Hedberg.

Pullukka Run on järjestetty vuodesta 2013 lähtien ja tänä vuonna ilmoittautuneita on jo yhtä paljon kuin viime vuonna yhteensä. Vielä mahtuu mukaan Samin seuraksi lenkkipoluille nauttimaan luonnosta, yhdessäolosta, kesästä ja mukavasta tapahtumasta.

”Osallistuin viime vuonna Pullukka Runille. Tapahtuma oli ammattimaisesti järjestetty ja fiilis todella hyvä. Kokonaisuuden kruunasi illan ohjelma. Hedbergmäiseen tyyliin myös hauskuus oli tapahtumassa mukana”, sanoo yksi osallistujista Risto Juntunen.

Katso, ketkä kaikki ovat osallistumassa tapahtumaan!

Ilmoittautumiset: https://fi.mynextrun.com/pullukka-run

Lisätiedot: www.pullukka.com ja info@pullukka.com

Samin projekti 99,9:n edistymistä voi seurata Facebookissa.