Sami Hedberg teki Guinnessin maailmanennätyksen

Sami Hedberg teki Guinnessin maailmanennätyksen

* 200. yli tunnin pituinen keikka vuoden sisällä toteutui perjantai-iltana


Viime joulukuussa suosittu stand up -koomikko Sami Hedberg heitti itselleen hurjan haasteen. Hän päätti paitsi pudottaa painoaan liki 30 kiloa myös tehdä vuoden sisällä huimat 365 keikkaa. Guinnessin ennätykseen vaadittava määrä on 200 yli tunnin pituista keikkaa vuoden aikana. Kyseinen määrä keikkoja tuli täyteen Pietarsaaren Schaumansalissa perjantaina 25.9. klo 21 näytöksen jälkeen.

”Tuntuu uskomattamalta kuinka paljon töitä on tänä vuonna jo tehty tämän kiertueen eteen, ja että 200 keikan raja on mennyt rikki! Yksi unelma on kovaa vauhtia käymässä toteen. Ja niinkuin työryhmäni sanoi, jokainen keikka tämän jälkeen on uusi maailmanennätys”, Sami iloitsee.

Samin alkuperäinen ajatus oli tehdä 10-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi yhtä paljon keikkoja kuin vuodessa on päiviä eli 365 kappaletta. Vasta sen jälkeen Hedberg lähti selvittämään, mikä voisi olla maailmanennätykseen tarvittava keikkamäärä ja huomasi sen olevan saavutettavissa. Perjantaina kyseinen raja ylittyi ja Samia voikin tituleerata nyt maailmanennätyskoomikoksi!

Samin painonpudotustavoite täyttyi jo heinäkuussa ja mies astui puntarille vaa’an näyttäessä lukemaa 99,8 kiloa.

Sami Hedberg nousee huomenna sunnuntaina 27.9. klo 19 Helsingin Jäähallin lavalle tarjoten ensimmäisenä kotimaisena koomikkona, ja maailmanennätysmiehenä, ikärajattoman stand up -keikan. Lipunmyynti ovelta klo 17.30 alkaen.

Samin hurja vuosi huipentuu Hartwall Areenalle perjantaina 11.12.2015, joka on tämän vuoden viimeinen ja 365. keikka.

the365.fi
ikärajaton.fi