Sokos Hotel Ilveksen Itsenäisyys 5.12. – lipunmyynti käynnissä

Sokos Hotel Ilveksen Itsenäisyys 5.12. – lipunmyynti käynnissä

Tampereen Sokos Hotel Ilveksessä 5.12. järjestettävän Ilveksen Iloinen Itsenäisyys –juhlan lipunmyynti on nyt käynnissä ja pöytävarauksia juhlakattauksiin ehtii vielä tehdä. Perinteeksi muodostunut tilaisuus on vuosi toisensa jälkeen kerännyt parituhatpäisen juhlakansan ja kaikki pöydät on aina varattu täyteen.

Tänä vuonna Ilveksen itsenäisyysvastaanotolla nähdään Suomen eturivin artisteja: Chisu, Suvi Teräsniska, Happoradio ja Poets Of The Fall. Kunniavieraina Sokos Hotel Ilveksen juhlaan kutsutaan pirkanmaalaiset sotaveteraanit.

Ilveksen Iloinen Itsenäisyys on joka vuosi panostanut hienon esiintyjäkaartin lisäksi myös tarjoiluihin. Tänä vuonna juhlistetaan Sokos Hotel Ilveksen 25-vuotista taivalta, joten myös kattauksiin on otettu vaikutteita 25 vuoden takaa – tämän päivän trendien mukaan toteutettuna. Sokos Hotel Ilves satsaa tapansa mukaan laadukkaisiin raaka-aineisiin ja luomutuotteisiin. Keittiömestarina toimii Mikko Kautto, joka on tuttu mies myös Näsinneulan ja Ravintola Henriksin keittiöistä. Kautto pokkasi vuonna 2006 Vuoden nuori kokki -pystin ja saavutti MM-tasolla sijan 3.

Muistathan, että median edustajien ilmoittautuminen juhlaan päättyy 18.11. Ilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteessa: info@propromotion.fi

TAPAHTUMA: Ilveksen iloinen itsenäisyys 5.12.2011 klo 18-04
OHJELMA: Chisu, Suvi Teräsniska, Happoradio ja Poets Of The Fall, Ilveksen itsenäisyyden tyylikkäin nainen ja mies -palkitseminen
LIPUNMYYNTI: Sokos Hotel Ilveksen vastaanotto, 020 1234 631 tai www.piletti.fi-sivulta
Liput 45€ / kpl
IKÄRAJA: 22v.

www.iloinenitsenaisyys.fi