Soulfly on kiinnitetty Tammerfestin ulkomaiseksi nimeksi!

Soulfly on kiinnitetty Tammerfestin ulkomaiseksi nimeksi!

Yhdysvaltalais-brasilialainen metalliyhtye Soulfly on kiinnitetty Tammerfestin ulkomaiseksi kärkinimeksi. Bändin keulakuvana häärii perustaja ja Sepulturan kitaristi-laulajanakin tunnettu Max Cavalera. Kokoonpanon vaikutteet on imetty death ja thrash metalista sekä brasilialaisesta kansanmusiikista. Materiaalin kruunaa agressiiviset kitarariffit kera Cavaleran persoonallinen laulutyyli.

Soulflyn ura alkoi vuonna 1996, jonka jälkeen jäsenet ovat vaihtuneet useaan otteeseen. Vuosien mittaan yhtye on julkaissut kuusi studioalbumia, joilla on perinteisesti kuultu lukuisia vierailijoita. Bändi on myös soittanut cover-kappaleita tunnetuilta artisteilta kuten Nirvanalta, Deep Purplelta ja Bob Marleylta. Joukkue julkaisi debyyttinsä vuonna 1998.

Yhtye on vieraillut ensimmäisen kerran Suomessa vuonna 2003 ja se nähtiin Tampereen Klubin lauteilla vuonna 2005. Tuorein vierailu sijoittuu menneelle keväälle, jolloin Cavaleran johtama joukko esiintyi Helsingin Nosturissa. Nyt Soulfly kohoaa isommalle areenalle Tampereella esiintyen Tammerfestien aikana Pakkahuoneella keskiviikkona 8.7.09.
Ulkomaista herkkua tarjolla täydeltä laidalta!

Liput Lippupalvelusta ja Tiketistä hintaan 25 € + toimituskulut. Liput ovelta 27 €.

www.soulflyweb.com