Raised Fist ja The Haunted Scooprockin (26.9.) pääesiintyjiksi

Raised Fist ja The Haunted Scooprockin (26.9.) pääesiintyjiksi

Mikkelin jäähallissa 26.9.2009 järjestettävä Scooprock juhlii 10-vuotissynttäreitään historiansa kovimmalla ohjelmakattauksella. Mikkelin Ammattikorkeakoulun opiskelijoiden alunperin pystyyn pistämä juhla on kasvanut vuosien saatossa isoksi sisäfestivaaliksi ja on tänäkin vuonna osa Ammatikorkeakoulun järjestämää kaupunkifestivaalia, Kampusfestaria.

Pääesiintyjät
Scooprockin pääesiintyjinä nähdään syyskuussa uuden levyn julkaiseva ruotsalainen Raised Fist ja ruotsimetallin pioneeri The Haunted. Ruotsalaista osaamista lavalla näyttää myös Nightrage, jolta on odotettavissa uutta materiaalia heinäkuussa.

Suomi-nimet
Kotimaista metalliosaamista näyttelee lavalle ammutun Pantera-kitaristin Dimebag Darrelin muistolle perustettu, kotimaisista huippumuusikoista
koostuva, Panteraa soittava Dimebag Beyond Forever. Yhtyeen keikkapalkkio menee lyhentämättömänä rikosuhripäivystykselle.
Lavalla nähdään myös syyskuussa uuden levyn julkaiseva joensuulainen Insomnium, Tampereen death metal -ylpeys Medeia, grind/death/punk -yhtye Pitbull Terrorist ja Mikkelistä ponnistava Bloodred Hourglass.

Scooprockin liput tulevat myyntiin maanantaina 22.6. Lippupalvelussa ja Tiketissä hintaan 32 euroa ja ovelta ostettuna 35 euroa.

Scooprockin nettisivut aukeavat tänään keskiviikkona osoitteessa:
www.scooprock.fi.