The Voice Juhannus Himosfestival teki yleisöennätyksensä

The Voice Juhannus Himosfestival teki yleisöennätyksensä

Jämsän Himoksessa juhannuksena juhlittu The Voice Juhannus Himosfestival ’09 vietettiin pääosin poutasäässä ja aurinko paistoi myös juhannusjuhlijoiden fiiliksissä.
Kolmipäiväinen festivaali keräsi Himokselle kaikkiaan 38 000 juhlijaa ja tapahtuma myi loppuun sekä perjantaina että lauantaina. Samalla kyseessä on nyt 11-vuotiaan festivaalin kaikkien aikojen yleisöennätys.

Liki loppuunmyydyn torstain kohokohtia oli ehdottomasti Eppu Normaalin järjestämä yhteislaulutilaisuus. Perjantaina yleisö pääsi koettelemaan äänijänteitään muun muassa Klamydian ja Yön tahtiin. Tähän mennessä Jämsässä ovat rokanneet myös muun muassa Anna Abreu, Stratovarius, Maija Vilkkumaa, Mokoma sekä Uniklubi.
Tänään lauantaina Himoksessa esiintyvät esimerkiksi kesän aikana muutaman erikoiskeikan tekevä Tehosekoitin, Saksan ysäriylpeys Scooter, CMX, Paula Koivuniemi sekä Popeda.

Tapahtuman promoottori Timo Isomäki on erityisen iloinen siitä, että Jämsässä on juhlittu edellisvuosien tapaan leppoisissa tunnelmissa. ”Meillä ei ole ollut oikeastaan minkäänlaisia järjestyshäiriöitä. Niin asiakkaat kuin henkilökuntakin on leppoisalla juhannustuulella”, Isomäki kommentoi lauantai-iltapäivällä.

Vaikka juhannusta juhlittiinkin kautta maan koleahkossa säässä, se ei vaikuttanut Himoksessa. ”Itse asiassa sää ei ole ollut edes kovin huono. Torstai oli selkeä päivä, perjantaina illalla tuli yksi sadekuuro, mutta sen jälkeen on ollut poutaa”, Isomäki lisää.

The Voice ja Himosfestival jatkavat yhteistyötään myös ensi vuonna. The Voice Juhannus Himosfestival ’10 järjestetään Jämsän Himoksessa 24.-26.6.2010.

www.himosfestival.com