Suomen suurin opiskelijaristeily Goom starttaa viikonloppuna – Paikat loppuunmyyty, lisälähtö Helsingistä 16.2.

Suomen suurin opiskelijaristeily Goom starttaa viikonloppuna – Paikat loppuunmyyty, lisälähtö Helsingistä 16.2.

* Opiskelijabileiden ykkönen on seilattu jo 25 vuoden ajan
* Loppuunmyydyt GOOMit M/S Galaxylla Turusta 4. ja 5.2.
* Juhlavuoden kunniaksi lisälähtö Viking Linen M/S Mariellalla Helsingistä 16.2. Liput: http://goom.net/tiketit/

 

Suomen suurin ja tunnetuin opiskelijaristeily GOOM irtoaa Turun satamalaiturista sunnuntaina 4.2.

25-vuotisjuhlavuottaan viettävä legendaarinen risteilytapahtuma M/S Galaxyllä on tänä vuonna loppuunmyyty niin starttilähdöllä sunnuntaina kuin tuplaristeily Supergoomin osalta, jossa juhlijat seilaavat kaksi risteilyä putkeen.

GOOM goes Helsinki
Jotta osa halukkaista ei jäisi rannalle, suuren kysynnän vuoksi on järjestetty lisälähtö Viking Linen M/S Mariellalle 16.2.2018. Samalla legendaariset opiskelijabileet palaavat punaisille laivoille 15 vuoden tauon jälkeen. Lisälähdöllä viihdyttää myös ensimmäisillä GOOM-risteilyillä esiintynyt Waldo’s People sekä Maija Vilkkumaa ja Gasellit. Lisälähdölle on vielä lippuja saatavana.

“Olen iloinen, että GOOMeilla on vuosien varrella onnistuttu luomaan ilmapiiri, jossa jokainen viihtyy ja kaikilla on hauskaa. GOOM on 24/7-kokemus, joka on itse koettava”, kommentoi risteilyjen tuottaja Krista Heinonen N.C.D. Cruise Oy:stä.

Livemusiikkia ja oheistapahtumia
GOOM tuo laivoille ykkösartistit, jotka tunnetusti takaavat bilemeiningin. Sunnuntain lähdöllä lavalle nousevat Teflon Brothers, Vilma Alina ja Pikku G sekä maanantain lähdöllä Apulanta, Evelina ja Elastinen. Ohjelmassa on luvassa myös vanhoja GOOM-perinteitä kuten maailman suurin viuhahdus ja paskan musiikin festivaali sekä paljon muuta aktiviteettia. Juhlia vauhdittavat huippu-dj:t.

GOOM-risteilykonkari Niko Lintukorpi on ollut mukana jokaisella GOOMilla:
“Laivaristeilyillä on aina hienot puitteet. Bileet voivat kestää vuorokauden ympäri ja majoituspaikat kulkevat mukana. Opiskelijabileisiin taas samanhenkiset ihmiset menevät pitämään hauskaa ja vain hauskaa. Mieti jos opiskelijabileet voisivat olla laivaristeilyllä! Tämä kombo on ollut todellisuutta nyt jo 25 vuotta. GOOM on hapannaamavapaa opiskelijoiden – ja joskus opiskelleiden – charter-risteily. GOOM on uniikki, GOOM on instituutio.”

GOOM-risteilyjä on järjestetty 25 vuoden aikana kaiken kaikkiaan 65 kappaletta ja niille on osallistunut opiskelijoita yhteensä 150 000.

Liput 16.2. lähdölle: alkaen 50 eur

Lipunmyynti tästä!

 

http://goom.net/etusivu/
https://www.facebook.com/goomristeilyt/
#goom