Suomi Metal Star -kilpailuvoittaja Oddland julkaisee debyyttinsä 2.5.!

Suomi Metal Star -kilpailuvoittaja Oddland julkaisee debyyttinsä 2.5.!

Lähes tarkalleen vuosi sitten käytiin Finnish Metal Expon yhteydessä Suomi Metal Star -kilpailu, jossa voiton nappasi turkulainen progressiivisen metallin kokoonpano Oddland. Voittonsa myötä yhtye sai maailmanlaajuisen sopimuksen Century Media Recordsin kanssa ja debyytti ”The Treachery Of Senses”  julkaistaan 2.5.

”Albumia tehtiin pitkään ja hartaasti. Suurin osa kappaleista oli jo tehty ennen sopimuksen allekirjoittamista CM:n kanssa. Kappaleet kuitenkin vielä elivät äänityksissä ja katsomme, että olemme saaneet aikaan hyvän kokonaisuuden – ei vain kokoelmaa erilaisia biisejä”, toteaa yhtyeen laulaja-kitaristi Sakari Ojanen. ”Miksaaja Dan Swanön (Unisound) ja äänittäjä Samu Oittisen (Fantom Studio) kanssa työskentely oli huippua ja heidän avullaan saimme albumille juuri oikean soundin. Tämänkaltaista musiikkia ei ole paljon liikenteessä, joten toivottavasti ”The Treachery Of Senses” saa ansaitsemansa huomion. Olemme tehneet loistavan debyyttialbumin!”, jatkaa Ojanen.

Dan Swanö kommentoi: ”Albumi on yksi parhaista, mitä olen koskaan miksannut. Tavattoman hienoja kappaleita ja erinomaisia muusikoita. Olen ylpeä saadessani olla mukana tämän albumin teossa.”

Oddland teki yhteistyötä myös Elton Fernandesin kanssa joka vastaa albumin visuaalisesta puolesta.

Lähiviikkoina julkaistaan yhtyeen ensimmäinen single, mutta sitä ennen voit katsastaa bändin Finnish Metal Expon lavalla lauantaina 18.2. klo 21:30 Puristamon lavalla Kaapelitehtaalla.

The Treachery Of Senses:
1. Above And Beyond
2. Flooding Light
3. In The Eyes Of The Mourning
4. Aisle Of Array
5. Past The Gates
6. Still The Spirit Stays
7. In Endless Endeavour
8. Sewers
9. Lines Of Silver Blood
10. Ire

http://www.oddlandband.com