Suomipop festivaali sai jännittävän startin

Suomipop festivaali sai jännittävän startin

* Happoradion auto ajautui vesiliirtoon ja iskeytyi kaiteeseen, henkilövahingoilta vältyttiin

* Kotimaiset huippuartistit houkuttelivat Jyväskylään 19 000 kävijää

Suomipop festivaali starttasi torstaina 9.7. jännittävissä merkeissä, kun avausyhtye Happoradion henkilöauto ajautui keikkamatkalla vesiliirtoon. Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta kulkuneuvo sai osumaa kaiteesta. Yhtye saatiin paikalle muutamia minuutteja ennen keikan alkua.

Suomipop festivaali jatkui paremmissa merkeissä. Yhteensä 19 000 kävijää saapui kuuntelemaan suomalaisuuden soundtrackia ja nauttimaan Keski-Suomen kauneimman kaupungin kesästä.

Tänä vuonna lavalla nähtiin toistakymmentä huippuartistia muuan muassa Suomen eturivin viihdyttäjät Kaija Koo, Jenni Vartiainen ja Elastinen, tanssiin johdattaneet Jukka Poika & Sound Explosion Band ja JVG sekä Suomirock-ikonit Popeda ja .

Suomipop festivaali päättyy tänään Jyväskylän Lutakonaukiolla Haloo Helsinki! –keikkaan. Sitä ennen koetaan vielä aimo annos huumoriosastoa, kun Sleepy Sleepers astuu yleisön eteen. Yhtye palasi viime vuonna pitkältä tauolta ja on entisaikojen iskussa.

Suomen suosituimmat artistit ohjelmistoonsa napannut festivaali sujui loppuviikon sateista huolimatta lämpimissä tunnelmissa. Entisestään kasvanut festivaalialue kattoi tänä vuonna koko Lutakonaukion. Artistikimaran ohella yleisö pääsi myös itse estradille Suomipop-karaokessa. Uudistunut VIP-katsomoalue tarjosi viimeistellyn festivaalielämyksen mukavuudenhaluisille.

”Suomipop festivaali on tullut Jyväskylän kesään jäädäkseen. Lutakonaukio on niin sijainniltaan kuin toimivuudeltaan ideaali lokaatio tapahtumajärjestämiseen. Lisäksi Jyväskylä kesäkaupunkina on pohjolan kärkikastia. Olemme erittäin tyytyväisiä tämän vuoden vastaanottoon, 19 000 on mittava kävijämäärä, joten kiitos jokaiselle vieraalle! Tästä on hyvä aloittaa ensi vuoden tapahtuman suunnittelu!”, toteaa promoottori Timo Isomäki.

Suomipop festivaali ensi vuonna 14.-16.7.2016

Lataa tapahtumakuva tästä!

#suomipopfestivaali
www.suomipopfestivaali.fi