Jysäri festivaalilla aikamatkalle auringossa

Jysäri festivaalilla aikamatkalle auringossa

Yksi kesän suurimmista 90-luvun eurodance-musiikille omistettuista tapahtumista rikkoi jälleen yleisöennätyksensä. Kolmatta kertaa järjestetty Jysäri festivaali houkutteli Himoksen aurinkoon yhteensä 15 000 juhlijaa.

”Jysäri on yksi Himos Parkin värikkäimmistä tapahtumista niin ohjelmiston kuin yleisönkin puolesta. Festivaalivieraat yllättivät jälleen panostamalla niin pukeutumiseen kuin muuhunkin juhlarekvisiittaan. Oli hienoa saada ohjelmistoon kansainvälisiä artisteja kultaiselta ysäriltä, jotka liikuttavat yleisöä yhä samalla tavoin kuin parikymmentä vuotta sitten!”, riemuitsee promoottori Timo Isomäki.

Lavalla nähtiin 90-luvun nimekkäimpiä akteja kuten Dr.Alban, 2Unlimited, Alphaville ja avauspäivän kliimaksin tarjoillut DJ Sash! Festivaalin päätöspäivänä kansaa villitsevät vielä muun muassa Ace of Basesta tuttu Jenny Berggren, Pandora, Alexia, Leila K & Rob N’ Raz, DJ Bobo sekä Parasta ennen -ohjelmasta tuttu ysärin ylipappi DJ Matti Airaksinen.

Jysäri on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Viime vuonna noin 13 000 kävijää vietti viikonloppua välittömässä 90-luvun tunnelmassa. Tapahtuma-alueena toimivaa Himos Parkia on kehitetty vuosi vuodelta ja tänä vuonna käytössä oli Jysärin historian laajin ja palveluiltaan kattavin festivaalikeidas ravintolapalveluineen ja vesivessoineen. Nostalgian nälkäinen juhlakansa näki tänä vuonna suosikkiartistinsa kolmelta lavalta.

Himos Parkin kesä jatkuu Pipefestin (23.–25.7.) ja Linkin Parkin The Hunting Party Tour -keikan (31.8.) merkeissä.

#jysari
www.jysari.fi