Juva Rokkaa viikonloppuna

Juva Rokkaa viikonloppuna

Tulevana viikonloppuna 3-4.7.2015 Juva Campingilla järjestetään kolmatta kertaa Juva Rokkaa -festarit.

Järjestelyt ja rakentaminen ovat täydessä vauhdissa ja tapahtumaan odotetaan yleisöä runsain joukoin, perjantaille 3500 henkeä ja lauantaille 3200.

– Lippukauppa on käynyt todella vilkkaana, mikä ei ole ihme, sillä esiintyjälista on äärimmäisen kova. Täytebändejä tai sen kummempia lämppäreitä ei ole vaan luvassa on vastinetta koko rahalle. On hienoa huomata, että yleisö on innolla mukana tukemassa tapahtumaa, sillä heillehän tätä tehdään. Samalla kuitenkin muistutamme, että portille jätetään lippuja myyntiin molempina päivinä, sanoo Juva Rokkaa -festarien promoottori Vesa Kontiainen.

Perjantaina, 3.7 esiintyjinä nähdään Haloo Helsinki!, Apulanta, Popeda sekä illan avaava Juha Tapio. Perjantain truba-artisti on No-Signal.
Lauantaina, 4.7. lavalle nousevat Sleepy Sleepers, Kaija Koo, Yö, Lauri Tähkä, Osmos Cosmos sekä ensimmäisenä esiintyvä Elastinen, joka aloittaa esiintymisen jo klo 16.00. Lauantaina truba-artistina esiintyy Kapa Montonen. Truba-artistit esiintyvät bändien roudaustaukojen aikana olutteltassa.

Festarit juontaa Radio City Etelä-Savon Mika Kuha.

Ikäraja: ei ikärajaa, anniskelualueet K-18.

Liput: ennakkohinta on 35 euroa/päivä, portilta 38 euroa/päivä. Kahden päivän yhteislippuja myydään vain ennakosta 64 euron hintaan.

Katso ennakkomyyntipaikat, ohjelma-aikataulut ja infot: www.juvarokkaa.fi