Suomipop Festivaalit juhlitaan Jyväskylässä ja Oulussa 11.-13. heinäkuuta – nämä ovat festivaalien ensimmäiset esiintyjäkiinnitykset!

Suomipop Festivaalit juhlitaan Jyväskylässä ja Oulussa 11.-13. heinäkuuta – nämä ovat festivaalien ensimmäiset esiintyjäkiinnitykset!

Kuva: Julius Konttinen

Suomipop Festivaali juhlitaan Jyväskylän keskustassa Lutakonaukiolla ja Oulun Kuusisaaressa 11.-13.7.2024. Kotimaisen musiikin suurviikonloppu marssittaa estradeilleen laajan skaalan eturivin poptähtiä. Ensimmäiset artistit julkistetaan nyt. Samalla avautuu tapahtumien Early Bird -lipunmyynti.

Suomipop Festivaali järjestetään tulevana kesänä Jyväskylässä jo 16. kertaa. Tapahtuman esiintyjinä nähdään pop-kuningatar Kaija Koo, tällä viikolla uuden Lanka-biisin julkaiseva ja paluun lavoille tekevä Jenni Vartiainen, yleisön biletunnelmaan lietsova Portion Boys, Elefantin paino, Leijonakuningas ja Dinosauruksii -biiseistään tunnettu Ellinoora, kansainväliseksi ilmiöksi noussut Käärijä, tänä syksynä Merkittävät erot -menestysalbumin julkaissut, kahdeksan Emman laulaja-lauluntekijä-tuottaja BEHM, elektronista musiikkia ja housea yhdistelevä poptähti BESS, Suomen tunnetuin rap-artisti Elastinen, Mökkitie, Tuntematon potilas, Suomen muotoisen pilven alla, Sirpa, Kahvimaito, Meidän biisi ja Tässäkö tää oli? -radiohiteistään tunnettu Arttu Wiskari sekä Nummela-klassikkoalbumillaan koko kansan tuntemaksi laulaja-lauluntekijäksi noussut legendaarinen viihdyttäjä Anssi Kela

Oulun Suomipop Festivaaleilla esiintyvät Jyväskylän tapahtuman tapaan Kaija Koo, Portion Boys, Ellinoora, Käärijä, BEHM, BESS, Elastinen, Arttu Wiskari ja Anssi Kela. 
Lisää julkistuksia Suomipop Festivaaleille on luvassa vielä ennen joulua ja alkuvuodesta. 

Yhteensä yli 50 000 hengen yleisö juhlii suomalaisen musiikin suurviikonloppuna
Suomipop Festivaalit keräävät vuosittain yleisöä Jyväskylään yli 30 000 ja Ouluun yli 20 000. Esiintyjiä molemmissa tapahtumissa nähdään kahdella lavalla toistakymmentä. Alueilla on myös mittavat ruoka- ja juomavalikoimat sekä erilaisia lounge-alueita, joissa on mahdollista viihtyä keikkojen lomassa nauttien tunnelmasta, verkostoitumisesta ja ravintolapalvelujen antimista.  

”Suomalaisen musiikin superviikonloppu Jyväskylässä ja Oulussa on rakennettu siten, että yleisö viihtyy festivaalimiljöössä koko viikonlopun porttien avaamisesta yömyöhään saakka. Tapahtumia tehdään asiakkaita varten, ja vaikka he ovat kävijätutkimusten mukaan varsin tyytyväisiä festareihimme, kehitämme niitä entistä paremmiksi asiakkaiden toiveet ja tarpeet huomioiden – olipa sitten kyse ohjelmasta, ruokatarjonnasta tai vaikka istumapaikkojen määrästä alueella”, kommentoi Head of Production Anniina Havukainen.

Lipunmyynti alkaa nyt
Early Bird -lipunmyynti Suomipop Festivaaleilla on alkanut nyt Tiketissä ja Lippupisteessä. Erikoishintaiset liput ovat myynnissä 31.12. saakka. 

”Suomipop Festivaaleilla on runsas vakioasiakkaiden joukko, joka odottaa kovasti myynnin starttia. Lisäksi lukuisia lippuja sujahtaa pukinkonttiin, joten kannattaa olla startissa mukana jos mielii kesällä Suomipopeille. Monet lipputyypit myydään loppuun jo hyvissä ajoin ennen H-hetkeä”, Havukainen jatkaa. 

Suomipop Festivaali 11.-13.7.2024
Jyväskylä, Lutakonaukio
Oulu, Kuusisaari

Ohjelma:
Jyväskylä
Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Portion Boys, Ellinoora, Käärijä, BEHM, BESS, Elastinen, Arttu Wiskari, Anssi Kela
Oulu
Kaija Koo, Portion Boys, Ellinoora, Käärijä, BEHM, BESS, Elastinen, Arttu Wiskari, Anssi Kela 

Liput (9.11.-31.12.):
3 päivää 145e
2 päivää (to-pe tai pe-la) 129e
1 päivä (to, pe tai la) 90e
3 päivää VIP 289e
1 päivä VIP (to, pe tai la) 144e

Lipunmyynti:
Tiketti ja Lippu.fi

Ikäraja:
K-18

Pressikuvat Jyväskylä
Pressikuvat Oulu

Online:
www.suomipopfestivaali.fi
www.facebook.com/suomipopfestivaali
www.facebook.com/suomipopfestivaalioulu
@suomipopfestivaali #suomipopfestivaali #suomipopoulu

-->