Iskelmä Festivaali Himoksella täyttää 15 vuotta – Himoksen ja Porin Iskelmä Festivaalin ensimmäiset esiintyjät julkaistaan nyt!

Iskelmä Festivaali Himoksella täyttää 15 vuotta – Himoksen ja Porin Iskelmä Festivaalin ensimmäiset esiintyjät julkaistaan nyt!


Kuva: Julius Konttinen

Kestosuosikki Iskelmä Festivaali on ehtinyt jo 15 vuoden ikään. Tulevana kesänä Himoksella 27.-29.6. juhlittava festivaali sai vuonna 2021 sisartapahtuman Poriin, jossa Iskelmä Festivaalia vietetään Kirjurinluoto Areenalla neljättä kertaa 28.-29.6. Festivaalien ensimmäiset esiintyjät julkaistaan nyt.

Himoksella festivaalikansaa viihdyttävät stadionluokan poptähti Kaija Koo, pitkästä aikaa livenä nähtävä, uuden Lanka-biisin tällä viikolla julkaiseva Jenni Vartiainen, laulaja-lauluntekijä ja kahdeksalla Emmalla palkittu BEHM, lukuisista radiohiteistään tunnettu uniikkiääninen Ellinoora, 10-henkinen jättikokoonpano, Vuoden Iskelmällä kuluneena vuonna palkittu Vesterinen yhtyeineen sekä suomirockin dinosaurus Eppu Normaali, joka keikkailee tulevan kesän laajennetulla kokoonpanolla, yhdessä pianisti Iiro Rantalan kanssa. 

Porin Iskelmä Festivaaleilla esiintyvät Himoksen tapaan Kaija Koo, BEHM, Ellinoora, Vesterinen Yhtyeineen ja Eppu Normaali yhdessä Iiro Rantalan kanssa. 

Himoksen Iskelmä Festivaaleilla juhlii vuosittain laaja yleisö, se kerää kevyen musiikin ystäviä yhteen keskimäärin 30 000. Porin Iskelmä Festivaali on ollut useana vuonna loppuunmyyty ja se on tehnyt uuden kävijäennätyksen jokaisena tapahtumavuotenaan.

”Yleisön usko tapahtumiin ja halu livekokemuksien pariin on palannut takaisin, mistä olemme äärimmäisen kiitollisia. On hienoa tarjota näin laajalle joukolle yleisöä maamme kiinnostavimpien artistien keikkoja ja tapahtumaelämyksiä. Iskelmä Festivaali on tunnetusti koko kansan festivaali, johon mittaluokkaan se on päässyt eturivin artistien sekä yhä laajempien, tasokkaampien ja toimivimpien palveluidensa ansiosta. Niihin panostamme jatkossakin”, lupaa tapahtumajohtaja Krista Heinonen

Lipunmyynti ja leirinnän paikat
Iskelmä Festivaali Himoksen kolmen päivän lippujen ja Iskelmä Festivaali Porin kahden päivän lippujen myynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Yhden päivän lippujen myynti alkaa ensi vuonna. 
Iskelmä Festivaalien leirintä- ja karavaanipaikat tulevat myyntiin 13.11. klo 9. Lisätietoa asiasta löytyy tapahtuman nettisivuilla jo ennen myynnin alkua.  

Iskelmä Festivaali 
Jämsä, Himos Park 27.-29.6.
Pori, Kirjurinluoto Areena 28.-29.6.

Ohjelma
Himos: Kaija Koo, Jenni Vartiainen, BEHM, Ellinoora, Vesterinen Yhtyeineen, Eppu Normaali 
Pori: Kaija Koo, BEHM, Ellinoora, Vesterinen Yhtyeineen, Eppu Normaali 

Liput
Himos 
3pv                155 eur 
3pv VIP         330 eur 
Pori
2pv                105 eur 
2pv VIP         185 eur 

Lipunmyynti
Tiketti ja Lippu.fi

Ikäraja
K18

Pressikuvat tästä!

Online
www.iskelmafestivaali.fi
www.facebook.com/iskelmafestivaali 
@iskelmafestivaali #iskelmäfestarit 

-->