Rockfest pitää välivuoden – tapahtumaa ei järjestetä vuonna 2024

Rockfest pitää välivuoden – tapahtumaa ei järjestetä vuonna 2024

Suomen suurinta rock-festivaali Rockfestia ei järjestetä vuonna 2024. Tämän taustalla on genren isoimpien pääesiintyjien vaikea saatavuustilanne ensi kesänä. Rockfestin ohjelmatiimi on tehnyt reilusti yli vuoden töitä kootakseen Rockfestin arvoisen ohjelman, mutta valitettavasti 2024 Rockfest-viikonloppuna genren isoimpia nimiä ei ole liikkeellä tai saatavilla, jotta festivaalille olisi saatu kokoon Rockfestin tasoisen tapahtuman arvoinen esiintyjäkattaus. 

Rockfest on Suomen suurin rock-festivaali ja massiivinen tapahtuma, jonka identiteettiin kuuluu useampi esiintymislava, yli 30 esiintyjää ja stadionluokan kansainväliset pääesiintyjät. Järjestäjä haluaa vaalia festivaalin laatutasoa kaikin tavoin, skaalattuna versiona Rockfest ei olisi enää Rockfest. Vuosien saatossa Rockfestissä ovat esiintyneet mm. Iron Maiden, Pantera, Avenged Sevenfold, Mötley Crüe, Ozzy Osbourne, Slipknot, In Flames, Scorpions ja Def Leppard.  

“Kahden viime vuoden äärimmäisen onnistuneet ja kiitosta asiakastyytyväisyydessä sekä suitsutusta alan ammattilaisilta, yhteistyökumppaneilta ja artisteilta keränneet toteutuksemme Rockfestistä olivat ladanneet meille ja yleisölle todella suuret odotukset vuoteen 2024. Olemme tietysti pettyneitä, että Rockfestiin ei tulevalle kesälle ole saatavilla genren isoimpia nimiä pääesiintyjiksi. Teimme kaikkemme ja käänsimme kaikki kivet viimeiseen asti, että tapahtuma olisi voitu järjestää. Historiallisen haastavan ohjelmatilanteen vuoksi tapahtumaa ei ensi kesänä voida järjestää. Halusimme kertoa tämän nyt heti ensi tilassa asiakkaillemme, kun päätös oli tehty”, kertoo Nelonen Media Liven johtaja Anssi Nevalainen

Rockfestin 2024 lipunmyyntiä ei ole vielä käynnistetty, joten asiakkaille ei tilanteesta koidu toimenpiteitä.  

Rockfest järjestetään taas vuonna 2025 ja festivaalin suunnittelutyö on jo käynnissä. Vuoden 2025 Rockfestista tullaan kertomaan lisää, kun se on ajankohtaista. 

Pressikuvia tästä!

www.rockfest.fi @therockfest #rockfest  

-->