Tammerfest tuo kaupunkijuhlan Tampereelle – esiintyjinä kotimaiset huippunimet!

Tammerfest tuo kaupunkijuhlan Tampereelle – esiintyjinä kotimaiset huippunimet!


Kuva: Henri Juvonen

Legendaarinen Tammerfest tuo jälleen kaupunkijuhlan Tampereelle 18.-20.7.2024. Pääareenalla Ratinanniemessä nähdään kolmena päivänä maamme kotimaiset huippunimet. Klubeilla ympäri kaupunkia puolestaan esiintyvät kiinnostavat artistit, DJ:t ja yhtyeet. Pääareenan kaikkien lipputyyppien Early Bird -myynti on alkanut Tiketissä ja Lippupisteessä. 

Ratinanniemessä esiintyvät stadionluokan pop-tähti Kaija Koo, pitkästä aikaa livenä nähtävä suomirockin ikoni Eppu Normaali yhdessä pianisti Iiro Rantalan kanssa, uusimmalla Mielenmaisemat-hittillään jo kultaa striimannut SANNI, syksyllä Merkittävät erot -albumin julkaissut, lahjakas lauluntekijä, laulaja ja esiintyjä BEHM ja valtavassa nosteessa oleva 10-henkinen pop-orkesteri, Kohti sydänpeltoja, Kukaan ei koskaan, Tummilla teillä ja Mitä tapahtui Hokkasen Timolle? -hiteistään tunnettu Vesterinen yhtyeineen. Ohjelma täydentyy vielä ennen joulua ja alkuvuodesta 2024.

Tammerfest oli viime vuonna loppuunmyyty perjantain ja lauantain sekä kaikkien päivien VIP-lippujen osalta. Tapahtuma siirtyi kokonaan ikärajalliseksi festivaaliksi ja asia otettiin yleisön osalta hyvin vastaan.
”Kävijäpalautteen osalta K-18 uudistus oli yleisölle positiivinen kokemus. Alueella liikkuminen ja palvelujen saatavuus paranivat. Kokonaistyytyväisyys nousi merkittävästi. Erityisesti alueen siisteys, viihtyisyys ja monipuolinen juomavalikoima saivat kiitosta. Kävijädata on meille arvokasta, jatkuvaa kehitystyötämme ohjaava työkalu”, summaa tuotantopäällikkö Jonna Pihkala

Tammerfest täyttää festivaalihumulla koko Tampereen
Tammerfestin pääareenan ja klubien ohjelman tulee olemaan jälleen mittava. Ohjelmaa julkistetaan lisää ennen joulua ja kevään aikana.
Nyt myyntiin ovat tulleet Early Bird -liput, joita myydään 31.12. saakka. Vuodenvaihteen jälkeen astuvat voimaan uudet hinnat.

Tammerfest 18.-20.7.2024
Ratinanniemi, Tampere

Ohjelma: Kaija Koo, Eppu Normaali, SANNI, BEHM, Vesterinen yhtyeineen

Liput (Early Bird -hinnat 2.11.-31.12.): 
3 päivää 149e
2 päivää (to-pe tai pe-la) 129e
1 päivä (to, pe tai la) 90e
VIP-liput 3 päivää 305e
VIP-liput 1 päivä (to, pe tai la) 159e

Lipunmyynti: Tiketti ja Lippu.fi

Ikäraja: K-18

Pressikuvat tästä!

Verkkosivut
Facebook

@tammerfest #tammerfest

 

-->