Tikkurila Festivaali 10 vuotta – ensimmäiset esiintyjät julki!

Tikkurila Festivaali 10 vuotta – ensimmäiset esiintyjät julki!


Kuva: Atte Mäläskä

10-vuotissynttäreitään viettävä pääkaupunkiseudun suurin mainstream-musiikin festivaali Tikkurila Festivaali järjestetään Tikkurilan viihtyisällä Hiekkaharjun kentällä jälleen heinäkuun puolivälissä, 18.-20.7.2024. Ensimmäiset esiintyjät julkistetaan nyt. Samalla avautuu yhden, kahden ja kolmen festivaalipäivän Early Bird -lipunmyynti Tiketissä ja Lippupisteessä.

Juhlavuoden esiintyjiksi on kiinnitetty festivaalilavoille palaava Kaija Koo, Vantaalta maailmanmaineeseen ja kansainväliseksi ilmiöksi noussut Käärijä, festivaalin tavoin 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä pop-tähti ja Voice of Finland -valmentajaksi astuva SANNI, uuden sukupolven rock-suuruus ja vientimenestys Blind Channel, kuluvalla Vain elämää -kaudella loistava, tulevana vuonna pitkästä aikaa livenä nähtävä Ellinoora, Emma-palkittu, 40K, Chillaa veli ja Mama -biiseistä tunnettu räppäri Sexmane, r’n’b:tä ja räppiä yhdistelevä Karri Koira sekä juuri Aaltoi päi (feat. Jami Faltin) -biisin julkaissut koko kansan viihdyttäjä Elastinen. Festivaalin ohjelma täydentyy vielä ennen joulua. 

Tikkurila Festivaali järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa aikuisten festivaalina ikärajan ollessa 18 vuotta. Festivaali keräsi kävijöitä 30 000 ja järjestäjä sai arvokasta palautetta laajalta yleisöltä.
”Kävijäkyselyn tuloksena siirtyminen kokonaan ikärajalliseen festivaaliin otettiin hyvin vastaan. Tämä muutos sujuvoitti liikkumista alueella ja palvelujen saatavuus oli parempi. Kyselyn perusteella yleisö oli hyvin tyytyväinen alueen järjestelyihin ja palveluihin. Näihin tulemme panostamaan jatkossakin”, lupaa tuotantopäällikkö Hanna Kaukoniemi.  

Kokonaan kotimaiseen mainstream-musiikkiin keskittyvä Tikkurila Festivaali tulee juhlavuonnaan tarjoamaan ennennäkemättömän laajan ja monipuolisen ohjelmasisällön. ”Luvassa on yli 20 huippunimeä laajasti eri genreistä. Katse kannattaa ottaa jo kohti kesää, piirtää Tiksi kalenteriin ja napata Early Bird -liput haltuun”, vinkkaa promoottori Janne Tamminen

Tapahtuman Early Bird -lipunmyynti on avattu yhden, kahden ja kolmen päivän lippujen osalta Tiketissä ja Lippupisteessä. Rajoitettu erä edullisia festivaalilippuja on myynnissä 31.12.2023 saakka niin kauan kuin niitä riittää. VIP-lipunmyynti avautuu vielä ennen joulua. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. 

Tikkurila Festivaali 18.-20.7.2024
Hiekkaharju, Vantaa

Ohjelma: Kaija Koo, Käärijä, SANNI, Blind Channel, Ellinoora, Sexmane, Karri Koira, Elastinen

Liput (Early Bird 1.11.-31.12.):
3 päivää 145e
2 päivää (to-pe tai pe-la) 129e
1 päivä (to, pe tai la) 95e

Lipunmyynti: Tiketti ja Lippu.fi

Ikäraja: K18

Pressikuvat tästä!

Verkkosivut
Facebook
@tikkurilafestivaali #tikkurilafestivaali

-->