Suomipop-kaupunkifestivaali julkistaa esiintyjänsä

Suomipop-kaupunkifestivaali julkistaa esiintyjänsä

HimosLomien ja Radio SuomiPOPin yhteistyössä järjestämä SuomiPOP-kaupunkifestivaali tuo suomalaiset artistisuosikit Jyväskylään jo kolmatta kertaa.

Aikuiseen makuun järjestetty tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa kesäiltojen kohokohtana. Kaupungin keskustassa, tunnelmallisten kivimuurien suojassa Veturitalleilla lavalle nousevat suomipopin johtotähdet Jenni Vartiaisesta Jukka Poikaan.

Kolmipäiväisessä tapahtumassa vieraili viime vuonna 12 000 kävijää ja samaa odotetaan myös tänä vuonna.

”Olemme varautuneet tähän vuoteen suuremmalla festivaalialueella ja varmistamalla entistäkin paremmat palvelut festariyleisölle”, kertoo tapahtuman promoottori Hannu Haljala HimosLomilta. ”Luonnollisesti esiintyjäkaarti on kuitenkin ensisijainen tunnelmantekijä, ja mielestäni senkin kokoamisessa on onnistuttu, jos mahdollista, jopa viime vuosia paremmin”.

Festivaali alkaa torstaina 21.7., kun yleisöä villitsevät suomipopin suuruudet Popeda, Jenni Vartiainen ja Kaija Koo.

Perjantai 22.7. tarjoaa letkeitä rytmejä suomalaisesta reggaesta rockiin ja pehmeämpään poppiin. Tuolloin lavalle nousevat Yö, Happoradio, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Stella ja Sir Elwoodin Hiljaiset Värit.

Lauantai 23.7. päättää upean kokonaisuuden tarjoamalla huikean kattauksen niin pitkän linjan tekijöitä kuin nuorempiakin konkareita. Veturitallien viihteestä vastaavat silloin Apulanta, CMX, Paula Koivuniemi, Pariisin Kevät ja Uniklubi.

Festivaalin järjestäjä, Jämsässä sijaitseva HimoLomat on suurin majoitus- ja ohjelmapalveluita Keski-Suomen alueella tarjoava yritys. Valtakunnallisesti HimosLomien Himos Areena on yksi merkittävimmistä viihdetapahtumien näyttämöistä ja esimerkiksi The Voice Juhannus -festivaali lukeutuu Suomen suurimpiin keskikesän tapahtumiin. Se keräsi viime vuonna yli 40 000 juhlijaa. Kesällä HimosLomat järjestää myös muun muassa Pipefestin ja elokuisen rennon kansanjuhlan RillumaFESTin.

SUOMIPOP-FESTIVAALI
To-la 21.-23.7.2011, Veturitallien piha, Jyväskylä

SuomiPOP-festivaali tulee jälleen Jyväskylän keskustaan entistäkin parempana. Suurempi festarialue, huikea esiintyjäkaarti ja entistä paremmat palvelut festariyleisölle.

K-16. Alle 16 v. pääsevät tapahtumaan vanhempien seurassa (K-12).

Esiintyjät
Torstai: Popeda, Jenni Vartiainen, Kaija Koo
Perjantai: Yö, Happoradio, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Stella, Sir Elwoodin Hiljaiset Värit
Lauantai: Apulanta, Paula Koivuniemi, Pariisin Kevät, Uniklubi

Liput (ennakko / portti)
3 päivää (to-la) 65 € / 70 €
2 päivää (pe-la) 55 € / 60 €
1 päivä 35 € / 40 €

Lipunmyynti
www.popfestivaali.fi ja Lippupalvelu

Lisätietoa
www.popfestivaali.fi