Jurassic Rock uudistuu: rockvesipuisto, BMX-/skeittiparkki, elokuvateltta, Dinolava

Jurassic Rock uudistuu: rockvesipuisto, BMX-/skeittiparkki, elokuvateltta, Dinolava

Mikkelin Jurassic Rock uudistuu huimasti, kun yleisöä palvellaan tänä vuonna muutenkin kuin musiikillisesti. Mikkelin Visulahden Dinosauria-vesipuisto otetaan käyttöön tänä vuonna Jurassic Rockin aikaan ja se on auki vain Jurassic Rockin asiakkaille, joten mikäs onkaan parempi tapa lopetella kesälomiaan kuin katsella ja kuunnella suosikkibändejään festivaaleilla, käydä välillä virkistäytymässä uima-altaissa, laskea lapsenmielisesti vesiliukumäkeä tai ottaa hikeä pintaan saunassa.
Jurassic Rockin yksi pääyhteistyökumppaneista, FOX, tuo Visulahteen BMX- / skeittiparkin, missä voi ihastella ammattilais BMX-pyöräilijöiden ja harrastelijaskeittareiden kikkailua, ja jos kunto riittää, käydä itsekin näyttämässä taitonsa kavereille ja muulle yleisölle.
Myös Visulahden alueella toteutettava elokuvateltta vie Jurassic Rockia suuntaan, jossa festivaalin asiakkaita palvellaan mahdollisimman kattavasti. Yhteistyössä Mikkelin Matkailun, Miset Oy:n ja Future Shorts Finlandin kanssa toteutettava elokuvateltta näyttää festivaalikansalle leffojen lisäksi mm. Mikkelissä juuri valmistunutta, kahden kulttuurituotannon opiskelijan opinnäytetyönä tekemää dokumenttielokuvaa ”MELMU, Rokin vuodet 1979 – 1990”. Dokumenttielokuva käsittelee Mikkelin rockhistoriaa ja legendaarista mikkeliläistä festivaalia, Dinosaurockia, sen syntymää ja kuolemaa, jonka perinteitä Jurassic Rock syvästi kunnioittaa.

Festivaali laajenee myös Mikkelin keskustaan, kun Mikkelin kirkkopuistoon avataan yhteistyössä Mikkelin kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalveluiden kanssa perheille ja nuorille suunnattu, ilmainen Dinolava. Dinolavalla esiintyy 13.8. lauantaina aamupäivällä lastenbändi Moottorin Jyrinä ja nuorisobändi XS. Esiintyjien lisäksi Kirkkopuistossa on dinosaurusaiheista kasvomaalausta ja pienimuotoisia liikuntatuokioita lapsille esitysten välissä.

Näiden uudistusten lisäksi festivaalialueella nähdään jo edellisistä vuosista tuttu, mutta uusiutunut Ylex-Rytmikoppi, jossa on totuttuun tapaan hurjat DJ-vetoiset bileet päivästä yöhön.

Jurassic Rockin päiväkohtainen ohjelma on nyt myös julkistettu Jurassic Rockin nettisivuilla http://www.jurassicrock.fi/2011/ ja yhden päivän lippujen myynti aloitettu.

Liput:
Kahden päivän liput (58e), yhden päivän liput (Pe 34e, La 37e), leirintäalueen liput (Pe-Su 20e, La-Su 15e) ja vesipuiston liput (10e) ovat ennakkomyynnissä nyt!

Ennakkomyynti:
Festivaalilippuja saa ennakkoon www.tiketti.fi ja www.lippu.fi. Leirintälippuja ja rockvesipuiston lippuja, festivaalilippujen lisäksi myy Selmun verkkokauppa http://www.provinssirock.net/nettikauppa/

Esiintyjät (26.4. mennessä julkistetut):
Flogging Molly (USA), Soilwork (SWE), Wiz Khalifa (USA), Jenni Vartiainen, Apulanta, Kotiteollisuus, Stam1na, Petri Nygård, Pariisin Kevät, Paleface, Stella, Raappana & Sound Explosion Band, Francine, Cheek-live, The Blanko, Juno & Kemmuru, The Mama King, Anal Thunder, Medeia, FM2000, Supasoul-disco, XS, Moottörin Jyrinä.

Festivaalin ohjelmistoon tulee vielä muutama täydennys.

Mikkelin Jurassic Rock 12.-13.8.2011.