Tammerfestin klubiohjelma julki

Tammerfestin klubiohjelma julki

Jo julkistetun Tammerfestin täyteläisen pääareenaohjelmiston myötä on aika luoda katse sen monipuoliseen klubitarjontaan. Yo-talon, Senssin, Ilves Bar & Nightin, M/S Tammerkosken ohjelman lisäksi nyt julkistetaan myös uuden tapahtumapaikan, Viihdemaailma Ilonan esiintyjälista.

YO-TALOn ”Naurunpaikka goes Tammerfest Stand Up” -clubit kutkuttavat nauruhermoja talolla alkuillasta keskiviikosta lauantaihin. Stand Up -koomikkoina lavalla nähdään mm. MC Arimo Mustonen, JP Kangas, Anitta Ahonen ja Riku Sottinen. Koomikoita on yli 10 ja he vaihtuvat illasta toiseen, joten jokaisessa illassa tullaan näkemään eri kokoonpano stand up-isännän, MC Arimo Mustosen johdolla.
Yo-talon myöhäisilloissa kuullaan ruotsalaista, juurevaa rock’n’rollia esittävää Fatboyta, joka yhdistelee balladikauden Roy Orbisonia, rautalankaa, rockabillyä sekä Chris Isaacia. Lauteille nousevat myös mm. Etno-Emmalla palkittu Paleface, toukokuussa neljännen levynsä julkaiseva tamperelainen synapoptrio Regina sekä vantaalaismimmien garagerock-bändi Pintandwefall.

KLUBIn terassilla musisoi Tammerfestin perinteen mukaan joka päivä klo 16, Kari Peitsamo. Sateen sattuessa keikka vedetään sisätiloissa. Keikat ovat maksuttomia!

ILVES BAR & NIGHTin tanssilattiamagneetteja ovat mm. ”Tämä on totta” ja ”Mä annan sut pois” -radiohiteillään suursuosioon ampaissut Laura Närhi, syksyllä 10. albuminsa julkaissut suomirokin hittinikkari Sir Elwoodin Hiljaiset Värit sekä Pink Floyd -tribuuttibändi Pulse.

VIIHDEMAAILMA ILONA on Tampereelle maaliskuussa avattu viiden baarin viihtyisä kompleksi, joka toimii yhtenä Tammerfest-tapahtumapaikkana. Siellä vauhtiin päästetään Suomen ykkösrivin laulaja-lauluntekijät Maija Vilkkumaa, Anna Puu sekä Samuli Putro.

SENSSIllä luvassa on reggaepitoiset iltamat, sillä keskiviikon korkkaa Raappana ja torstaina vuorossa on JätkäJätkät. Perjantai on pyhitetty reiveille.

M/S TAMMERKOSKILAIVAa isännöi Jukka Takalo, jonka ideasta ”Yksinäisten illat” -sooloartistiklubit aikanaan järjestettiin Helsingissä, ja josta ne laajenivat Turkuun ja Ouluun. Nyt niistä päästään nauttimaan myös Tampereella. Aknestikista tuttu laulaja-säveltäjä on koonnut Yksinäisten illat -klubilleen M/S Tammerkoskiristeilylle mielenkiintoisia esiintyjiä kuten Samae Koskinen, Erin duo, Kauko Röyhkä, Jonna Tervomaa ja Jussi Jaakonaho. Mukana on myös harvinaislaatuinen Aknestik power-trion esiintyminen. Nämä ja lukuisat muut artistit takaavat unohtumattoman risteilyillan. Risteilyille on 18 vuoden ikäraja.

Katso klubien tarkemmat esiintymisajat ja lipunhinnat: www.tammerfest.fi

Lipunmyynti Tammerfestin klubikeikoille alkaa perjantaina 15.4.2011 klo 9.00 Lippupalvelussa!

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest Tampereella 13.-16.7.2011.

www.tammerfest.fi