Supersuosittu Hurts (UK) saapuu Tammerfesteille

Supersuosittu Hurts (UK) saapuu Tammerfesteille

* Ratinanniemen festivaalikattausta täydentävät lisäksi kotimaiset tähdet Vesala, SANNI, Elastinen, JVG, Viikate, Anna Abreu, Kaija Koo ja Chisu
* Kaupunkifestivaalin liput myyntiin


Suomen monipuolisin kaupunkifestivaali Tammerfest valtaa Tampereen klubit, pubit ja areenat 20.–23.7.2016.
Kotimaisten kärkinimien rinnalle pääareena Ratinanniemen ohjelmistoon nousee brittiläinen syntikkapop-duo Hurts. Wonderful Life -hitillä viisi vuotta sitten läpimurron tehnyt kaksikko on keikkaillut harvakseltaan Suomessa ja saapuukin nyt ensimmäistä kertaa Tampereelle.

Ratinanniemessä loistavat myös Vain elämää -ohjelmassa koko kansan hurmannut SANNI sekä PMMP:stä tuttu Vesala, jonka sooloura käynnistyi vakuuttavasti Tequila-hitillä.
Lavakarismaa uhkuvat Kaija Koo, Chisu ja Anna Abreu. Popin vastapainoksi Viikate kyntää ”kouvostomolli”-metalliaan, ja rap-taiturit JVG ja Elastinen vastaavat kesäfestivaalin energisimmistä seteistä.

Tulevana kesänä Tammerfest kehittää Ratinanniemen festivaalipuiston VIP-aluetta. Erillisen Exclusive VIPin korvaa yhtenäinen ja entistä ehompi VIP-alue, joka vastaa kysyntään niin rakenteeltaan, kapasiteetiltaan kuin palveluiltaan.
22. Tammerfest 20.–23.7.2016

Ratinanniemen tähän mennessä julkaistut esiintyjät:
Hurts (UK), Cheek, Antti Tuisku, Popeda, Apulanta, Vesala, SANNI, Elastinen, JVG, Viikate, Anna Abreu, Kaija Koo ja Chisu

Liput Ratinanniemeen alkaen:
1 PV LIPPU (to/pe/la) 58,00 eur
3 PV LIPPU (to-la) 118,00 eur
1 PV VIP-LIPPU (to/pe/la) 118,00  eur
1 PV LASTENLIPPU (to/pe/la) 11,50 eur

Ennakkomyynti: Lippu.fi ja Tiketti.fi

www.tammerfest.fi
facebook.com/tammerfest
#tammerfest
@Tammerfest