Tältä näyttää Huijarit-komediaelokuva – teaser-trailer julki!

Tältä näyttää Huijarit-komediaelokuva – teaser-trailer julki!

huijarit_teaser_trailer-lowres.png
Kotimainen Huijarit-elokuva saapuu valkokankaille loppuvuonna. Elokuvaan pääsee kurkistamaan nyt julkaistusta teaser-trailerista: https://youtu.be/EJ3dpjTtt0s

Rike Jokelan ohjaama ajankohtainen ja vauhdikas komedia kertoo pätkätöiden ja rahapulan rasittamasta Sirusta, joka saa väärinymmärrysten seurauksena huijattua itsensä valelääkäriksi hyvinvointiklinikalle. Uusi parisuhde asianajaja Nikon kanssa on toivottavasti totta, vaikka muuten vaikuttaa, että Sirun lisäksi useampi lähipiiristä valehtelee, jotkut jopa ammatikseen.

”Julkisuudessa on kirjoiteltu valelääkäri-huijauksista ja niitä juttuja lukiessa on useampi lähipiiristä nauraen pohtinut, onkohan lopulta itsekään ihan oikea ammattilainen! Huijarit-elokuvassa leikitellään ammatti-identiteeteillä, enkä itse muista elokuvaa, jonka päärooleista löytyisi niin lääkäri, poliisi, asianajaja kuin toimitusjohtajakin. Luvassa on menevä kesäinen huijarikomedia ja totta kai mukana on myös romanttinen twisti ja hyvää musaa!”, kommentoi elokuvan tuottaja Riina Hyytiä.

Näyttelijät
Elokuvan rooleissa ovat Tuulia Eloranta (valelääkäri Siru), Samuel Kujala (asianajaja Niko), Pilvi Hämäläinen (rikospoliisi Kati) ja Tommi Korpela (toimitusjohtaja Jukkis). Sivurooleissa nähdään muun muassa Miitta Sorvali, Elsi Sloan ja Ville Myllyrinne. 

”Elokuvanteko on ollut erinomaisen mukavaa. Produktio on sinänsä poikkeuksellinen urallani, että en ollut työskennellyt yhdenkään vastanäyttelijäni kanssa aikaisemmin. Roolihenkilö on hyvin kirjoitettu ja aurinko paistaa kuvauksissa, joten ei voi syyttää kuin itseä jos homma ei toimi”, kommentoi Tommi Korpela. 

Elokuva pohjautuu Riina Hyytiän ja Seppo Vesiluoman tarinaan. Käsikirjoittajina ovat Anna Ruohonen, Lassi Vierikko, Juha Jokela ja Rike Jokela. Elokuvan tuottavat Riina Hyytiä ja Nora Kuusisto Dionysos Filmsiltä (21 tapaa pilata avioliitto, 70 on vain numero, Klikkaa mua, Ex-onnelliset, Karppi) ja sen levittää Nordisk Film. 

Elokuvaa on kuvattu kesän aikana eri puolilla Helsinkiä. 

-->