Tammerfest avaa kaikkien tapahtumapaikkojen lipunmyynnin 30.3.09!

Tammerfest avaa kaikkien tapahtumapaikkojen lipunmyynnin 30.3.09!

Jo julkistetun Keskustorin teltan lisäksi tapahtuma julkistaa nyt Pakkahuoneen, Yo-talon, Tammerkoski-laivan sekä ikärajattoman Vuolteentorin ohjelmatarjontaa. Lipunmyynti alkaa maanantaina 30.3. Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Tammerfest on perinteisesti luonut heinäkuun alussa Tampereen ytimeen kesän ikimuistoisimmat kaupunkijuhlat. Tänä vuonna, kun tapahtumalla tulee 15. vuosi täyteen, festivaali viettää juhlaa historiansa näyttävimmällä tarjonnalla. Jo julkistetun Keskustorin Teltan suojissa kansan juhlahumun takaa ennennäkemätön artistikimara: Paula Koivuniemi keskiviikkona (8.7.), Eppu Normaali torstaina (9.7.), Kolmas Nainen perjantaina (10.7.) ja Tehosekoitin lauantaina (11.7.). Illat tulevat olemaan loppuunmyytyjä, joten lipun hankinnan kanssa kannattaa pitää kiirettä.

Tammerfestillä on nyt ilo kertoa, että sen Pakkahuoneen tapahtumat ovat yhtä suurta artisti-ilotulitusta, kun sen iltoja tähdittävät mm. PMMP, Petra, Kotiteollisuus, Viikate, Nicole, CMX ja Maj Karma.
Yo-talon löylyt heittää mm. Egotrippi ja Riston alkuillan matinea.
Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää kesäiltaa kuin Tammerkoski-laivan risteily? Risteilyjen liput on myyty vuosittain loppuun jo ennakosta. Rap-artisti BB on varmistanut esiintymisensä laineilla ja lisää esiintyjiä julkistetaan piakkoin.
Vuolteentorin tapahtuma-alue hotelli Ilveksen välittömässä läheisyydessä tarjoaa myös perheen nuoremmille mahdollisuuden päästä seuraamaan live-keikkoja, sillä alueella on rajattu anniskelualue, josta syystä laajalle katsomoalueelle on ikärajaton pääsy. Vuolteentorilla nähdään neljän päivän aikana Cheek, Pete Parkkonen, Popeda, Yö, Maija Vilkkumaa ja Muusa.

Tammerfestiin tehdään koko kevään ajan lisää kiinnityksiä, joten ajankohtaisimmat artisti- ja aikatauluinfot sekä lippujen hinnat kannattaa tarkistaa nettisivuilta www.tammerfest.fi.

LIPUNMYYNTI: alkaa 30.03.2009 Lippupalvelussa ja Tiketissä! Varaa lippusi ajoissa Suomen parhaimpiin bileisiin – hyvän musiikin ja menon mekkaan, Tammerfesteille!
www.lippupalvelu.fi
www.tiketti.fi

-->