Tammerfestin klubiohjelma julki

Tammerfestin klubiohjelma julki

Tänä kesänä 19. kertaa Tampereella järjestettävä, kesän ehdottomaksi perinteeksi muodostunut, Tammerfest kaupunkifestivaali valtaa kaupungin kadut, torit, puistot ja klubit 17.-20.7. Vuosien mittaan niin yleisömäärältään kuin ohjelmistoltaan kasvaneen tapahtuman festivaalivieraat saapuvat nykyisin laajasti myös Pirkanmaan ulkopuolelta. Tapahtuma kokoaakin yhteen heinäkuisena viikonloppuna keskisuuren kaupungin verran ihmisiä.
642-655

Klubiohjelma
Jo julkistetun Ratinanniemen laajan ohjelman lisäksi musiikillista iloittelua on tarjolla yli 10 eri klubissa. Pakkahuoneella nautitaan torstaina rap-/pop-illasta, kun lavalle astuvat JVG, Tuomas Kauhanen, Majuri ja debyyttialbuminsa tulevana perjantaina julkaiseva, radiohiteistään tuttu Jontte Valosaari. Konsertti on ikärajaton. Alueella on rajattu annistelualue. Huumoriyhmä Eläkeläiset viihdyttää Klubin puolella, jonne on torstaina avoinna oma sisäänkäynti ja myynnissä oma lippu.
Perjantaina Pakkahuone ja Klubi ovat yhtä konserttialuetta ja tarjolla on niin CMX:ää kuin The Bodya.
Lauantaina luvassa on elektronisen tanssimusiikin Orkidea & Friends -ilta. Kyseessä on tapahtumakonsepti, jossa yhdistyvät Suomen johtavat konemusiikkiartistit sekä kokonaisuutena suunniteltu show, jossa huippuäänentoisto, valot, videot, show-elementit, dekoraatiot ja MC:t ovat kaikki toteutettu maailmanluokan standardien mukaan. Orkidea on yksi Suomen johtavia DJ:tä ja tanssimusiikkiartisteja 20 vuoden kokemuksella. Hän on esiintynyt yli 20 maassa, julkaissut kolme albumia ja remixannut DJ Tiestoa ja Nightwishiä ja ollut tuottamassa legendaarisia tapahtumia sekä klubeja kuten Unity, Pacifique, LOVE ja Jack. Orkidean lisäksi Pakkahuoneen lavalle astuvat useat muut huippu-DJ:t kuten Super8 & Tab, Alex Kunnari & Heikki L, HeavyWeight, Orion ja MC Reefer. Klubilla tanssittavat Proteus, Muffler, Milla Lehto ja Rico Tubbs.

Yo-Talon alkuilloissa nähdään suositut Naurunpaikka Goes Tammerfest -stand-up-klubit. Kapellimestarina toimii Arimo Mustonen vaihtuvien stand-up -esiintyjien siivittämänä. Iltakeikoilla esiintyvät mm. Huscy Resque ja Black Lizard sekä torstain punk-illassa kovassa nosteessa olevat Pää Kii ja Nyrkkitappelu.

Ilves Bar & Nightissa yökerhotansseja johtavat reggaeartisti Raappana, Samuli Putro ja Anssi Kela.

Lisää klubiohjelmajulkistuksia on vielä luvassa.

Keskustori
Viime vuonna hyvää palautetta kerännyt Keskustorin ravintolakeidas nousee alueelle jälleen. Tammerfest Beer Gardenin juomavalikoima tulee olemaan erittäin laaja ja monipuolinen sekä ruokatarjonta alueen henkeen sopiva, hyvä ja maistuva. Alue on suunniteltu erityisesti aikuisen festivaalikävijän tarpeita silmälläpitäen, joten juomasta ja ruoasta pääsee nauttimaan istuen musiikin soidessa taustalla. Koko Tammerfestin avaa perinteisesti Kari Peitsamo, joka esiintyy Tammerfest Beer Gardenissa keskiviikosta perjantaihin klo 16.00. Alueella on muutakin ohjelmaa kuten Leewingsin ja M.A.Nummisen & Pedro Hietasen keikat ja sinne on vapaa sisäänpääsy paitsi perjantai- ja lauantai-iltaisin, jolloin ovilippu maksaa 5 euroa.642-654

Ennakkolipunmyynti
Tammerfestin Ratinanniemen ja klubikeikkojen ennakkolipunmyynti on nyt käynnissä Lippupalvelussa www.lippupalvelu.fi

Median akkreditointi:
Akkreditointi on alkanut osoitteessa http://www.tammerfest.fi/media.php ja se päättyy 1.7.2013. Hyväksytyille lähetetään vahvistus 5.7.2013 mennessä.

www.tammerfest.fi