Tammerfestin ohjelma valmis

Tammerfestin ohjelma valmis

Suomen suurin kaupunkifestivaali järjestetään Tampereen sykkivässä ytimessä keskiviikosta lauantaihin 14.-17.7.2010. Luvassa on neljän päivän ja yön ajan menoa, meininkiä ja musiikkia yli 20 tapahtumapaikassa liki 200 esiintyjän voimin.

Ohjelma
Pääareenoina toimivat Keskustorin teltta, Vuolteentori Sokos Hotel Ilveksen rannassa sekä Pakkahuone. Lauteille nousevat mm. Popeda, PMMP, Leningrad Cowboys, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Irina ja Jenni Vartiainen. Näiden areenoiden lisäksi tarjolla on risteilykeikkoja, paljon klubikeikkoja sekä maksuton After Work Zumba Vuolteentorilla perjantaina 16.7. klo 16.15 ja Lasten Tammerfest lauantaina 17.7. klo 12-14. Bilepuisto tarjoaa ankarimmille bilettäjille sydämen kyllyydestä viihdettä. DJ-hommissa nähdään mm. MTV:ltä tuttu Axl Smith.

Ankkaralli
Tammerfestin erikoisuutena tänä vuonna on leikkimielinen arpajaiskilpailu Ankkaralli. Lauantaina 17.7. klo 14 Kehräsaaren sillalta Tammerkoskeen pudotetaan 4000 kirkkaankeltaista numeroitua kumiankkaa, jotka uivat kilpaa ennalta määrätyn radan mukaisesti. Noin 50 vikkelintä kumiankkaa lunastavat palkintoja, jotka tapahtumaan ovat lahjoittaneet useat pirkanmaalaiset yritykset. Osanottajiksi mielivien kannattaa varata oma ankka ajoissa ja kannustaa se voittoon. Luvassa on myös paljon muuta viihteellistä ohjelmaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ankkoja voi nyt varata: www.ankkaralli.fi

Tammerfest-lehti
Tammerfest-lehti on ilmestynyt Aamulehden VALO-liitteen välissä (18.6.). Sen voi poimia myös tamperelaisista ravintoloista, baareista, kahviloista ja vaateliikkeistä. Lehti on myös ladattavissa osoitteessa: www.tammerfest.fi

Liput ennakosta
Useat Tammerfestin keikat ovat olleet loppuunmyytyjä jo ennakosta, joten lippu kannattaa varmistaa hankkimalla se etukäteen. Tällä hetkellä loppuunmyytynä on Sir Elwood duon keikka M/S Tammerkoskella perjantaina 16.7.
Ennakkolippuja myyvät:
www.lippupalvelu.fi
Vip-liput / All Day VIP -passit:
www.topevents.fi

www.tammerfest.fi