Tammerfestin risteilykeikkojen ohjelma julki

Tammerfestin risteilykeikkojen ohjelma julki

Tammerfestin 15-vuotisristeilyjen viimeisin kiinnitys:

WASALANDIA AFTER DARK, W-A-D, TEKEE KUNNIAA D-A-D:LLE!
Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen Lenni Paarma ja Antero Naali mukana kokoonpanossa

15 vuoden iän saavuttanut Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest on lyönyt lukkoon ohjelman sen suursuosion saaneilla risteilykeikoilla. M/S Tammerkoski -aluksen risteilyt starttaavat festivaali-iltoina 8.-11.7. klo 19 Laukontorin satamasta ja saapuvat takaisin lähtöpisteeseen noin kolmen tunnin seilailun jälkeen. Tunnelmalliset keikat on vuosittain myyty jo ennakosta loppuun.

Festivaalin avauspäivänä keskiviikkona 8.7. risteilylaivaan nousee yleisön viihdyttäjäksi Wasalandia After Dark eli W-A-D, joka tekee kunniaa D-A-D:lle. Joukon primus motoreina ovat Lauri Tähkä & Elonkerjuu -orkesterin rytmiryhmästä tutut Lenni Paarma ja Antero Naali. Maaperän kyseiselle W-A-D -projektille teki otolliseksi miesten esikuvayhtyeen D-A-D:n Monster Philosophy-lätty, josta miehet innostuivat kovasti, sekä Elonkerjuun keikkatauko. W-A-D lupaa laittaa vipinää puntteihin ja tarttua D-A-D:n vanhan materiaalin lisäksi myös uudempaan tuotantoon. Kyseessä on herrojen omien sanojen mukaan livebändiksi perustettu iskuryhmä, jonka rivistössä nähdään loistavia soittajia. Nelihenkinen miehistö lupaa tehdä klubikeikkoja ja jokusen festivaalivedon.

Torstaina 9.7. risteilyllä on suupielet messingillä, kun laivalla tarjoillaan Stand Up -ilta. Perjantaina 10.7. samaisella laivalla pogotaan Vandaalien tahdissa ja lauantaina 11.7., festivaalin päätösiltana, laivaa käskyttää hiphop-artisti BB, jonka ”Kesäilta” -singlestä on povattu tulevan kesän virallista suvirallia. Liput risteilykeikoille kustantavat 20 euroa ja niitä myydään Tiketin myyntipisteissä sekä netissä.

Tammerfest 15-vuotisristeilyjen liput: www.tiketti.fi

Päiväkohtainen ohjelma sekä paljon tapahtumainfoa: www.tammerfest.fi