Tampereen keskustorille Tammerfest Beer & Food Garden

Tampereen keskustorille Tammerfest Beer & Food Garden

Tammerfest 11.-14.7.2012

Tänä vuonna Tampereen Keskustorin jättimäinen teltta jää unholaan. Alueelle nousee keskieurooppalaistyylinen ravintolakylä ”Tammerfest Beer & Food Garden”, joka tarjoaa tasokasta ja monipuolista ruokaa, juomaa sekä ohjelmaa.

Ohjelma
Alueella nautitaan viihdyttävästä ja tunnelmaan sopivasta musiikista Tammerfest House Duon, vaskikvintetti Femu Brass Bandin ja Kari Peitsamon esittäminä. Ravintolakylän erikoisnumerona nähdään torstaina 12.7. Happoradio akustisena.
Alueelle ei peritä sisäänpääsymaksua paitsi perjantai- ja lauantai-illoissa sisäänpääsymaksu on nimellinen 5 euroa.

Juoma- ja ruokatarjoilu
Tammerfest Beer & Food Gardenin ruoka- ja juoma-antimiin on panostettu paljon, suunnittelusta toteutukseen sekä esillepanoon ja tarjoiluun. Menut ovat Gastropubien Sami Lappalaisen käsialaa.
”Kun Tammerfesteiltä otettiin yhteyttä ajatuksena parantaa tapahtuman palvelutasoa, ideoimme yhdessä Keskustorin ravintolakylän. Minulla oli heti selkeä mielikuva, millainen sen tulisi olla: useita ravintoloita, ei vain yhtä jättimäistä terassia. Tällöin ihmiset voisivat kierrellä ja valita, mitä haluavat syödä ja juoda. Idea minikylästä kaupungin sisällä toteutuu nyt”, Lappalainen iloitsee.
Ravintolakylä on suunnattu erityisesti niille festivaalivieraille, jotka nauttivat rauhallisemmasta menosta tasokkaiden ja monipuolisten ruoka- ja juomatuotteiden parissa.

Ravintolakylän juomatarjoilusta vastaavat Beer House, Wine Bar, Coffee House ja Havana Bar. Ruokaa tarjoilevat Tapas Bar Inez, Würst & Wrap ja Poppamies Burgerit. Koska alueen ruoka- ja juomatarjonta tulee olemaan erityisen laaja, kannattaa vieraiden varata runsaasti aikaa ravintoloissa kiertelyyn, herkkujen maisteluun ja ohjelmistosta nauttimiseen. Alueen sähköiset setit loppuvat klo 22 ja akustiset klo 24. Ikäraja on 18 vuotta.

Jättiteltta historiaa
Tammerfestin promoottorin Timo Isomäen kertoo, miksi teltasta luovuttiin: ”Keskustorin teltta herätti paljon keskustelua, mutta emme sen vuosi siitä luopuneet. Saimme isomman tapahtuma-alueen eli Ratinanniemen, joka toimii paremmin festivaalialueena. Keskustorin alueen päätimme hyödyntää viihtyisänä ravintolakyläalueena, joka tarjoaa pääasiassa maksutonta ohjelmaa, keskieurooppalaista tunnelmaa, ja jossa voi nauttia tasokkaista sekä erityisen laajoista juoma- ja ruokavalikoimista”.

Ravintolakylässä voi viettää toisenlaista kaupunkifestivaalia, jossa musiikki, ruoka, juoma ja tunnelma lyövät kättä.

Aukioloajat ja liput
Ke 11.7. klo 15-02, ilmainen
To 12.7. klo 14-02, ilmainen
Pe 13.7. klo 12-02, klo 19 jälkeen 5 euroa, vain ovelta
La 14.7. klo 12-02, klo 19 jälkeen 5 euroa, vain ovelta

www.tammerfest.fi