Tampereen Tammelan stadionin avajaiskonsertin pääesiintyjäksi Lauri Tähkä!

Tampereen Tammelan stadionin avajaiskonsertin pääesiintyjäksi Lauri Tähkä!


Kuva: Juha Mustonen

Tampere saa jälleen uuden tapahtuma-areenan, kun moderni, UEFA:n standardit täyttävä Tammelan Stadion avautuu. Lauantain 29.6. avajaiskonsertin pääesiintyjänä nähdään kotimaan kärkiartisti, Morsian, Palavaa vettä ja Jääkukkia -jättihiteistään tunnettu energinen live-esiintyjä Lauri Tähkä.
Konsertti-illan aloittavat karismaattinen tulkitsija ja viihdyttäjä Reino Nordin sekä tarinallisista lyriikoistaan ja taidokkaista sävellyksistään tunnettu pop-tulokas Bee.
Lipunmyynti avajaiskonserttiin alkaa Lippupisteessä keskiviikkona 14.2. klo 9.00. Ennakkomyynti on käynnissä Aamulehden tilaajille maanantaista 12.2. klo 10.00 tiistai-iltaan 13.2. klo 23.59 saakka osoitteessa www.aamulehti.fi.

”Tampere ja Tammela! Teen tulevana kesänä vain muutamia festarikeikkoja. On erittäin hienoa, että Tampereen seudun ainoa keikka on juuri Tammelan stadionin avajaiset. Nähdään Tampereella ja vietetään yhdessä upea kesäilta!”, Tähkä toivottaa. 

Urheilutapahtumia ja elämyksellisiä konsertteja
Tammelan Stadion tulee olemaan urheiluareenan lisäksi myös elämyksellisten suurkonserttien tapahtumapaikka.
”Olemme erittäin tyytyväisiä sekä ylpeitä, että saimme Tammelan stadionin avajaiskonserttiin valovoimaisen kotimaisen huippuartistin. Parempaa ja vetovoimaisempaa artistia ei olisi voinut toivoa kuin vuosia Suomen popmusiikin huipulla esiintynyt Lauri Tähkä. Tavoitteena on tulevaisuudessakin rakentaa asiakkaillemme unohtumattomia konserttikokemuksia”, kommentoi Ilves Stadion Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.

Konsertit toteutetaan yhteistyössä Timo Isomäen Extra Large Music Oy:n kanssa. ”Stadionyhteistyö on iso virstanpylväs ja askel omalla urallani. Tämä on myös uusi mahdollisuus ja upea lisä koko tamperelaiselle ja suomalaiselle viihdebisnekselle. Pyrimme tulevaisuudessa järjestämään Tammelan Stadionilla vuosittain ainakin pari konserttia”, kommentoi promoottori Timo Isomäki.

Tammelan stadion tarjoaa nykyaikaiset puitteet konserttielämyksiin. Livetapahtumien yleisökapasiteetti on 15 000 ja palvelut on mitoitettu sen mukaisesti. Lisäksi stadion on helposti saavutettavissa, sillä se sijaitsee julkisten liikenneyhteyksien välittömässä läheisyydessä ja Tampereen rautatieasemalta on stadionille vain alle kilometrin etäisyys. Tampereen keskeisen sijainnin vuoksi myös ympäröivistä maakunnista kaupunki ja sen uusi stadion ovat helposti saavutettavissa.

Aikataulu:
17.00             Portit
18.15             Reino Nordin
19.45             Bee
21.00             Lauri Tähkä
22.30             Konsertti päättyy

Liput:
Golden Circle  (ikärajaton)  99,90e
Kenttäliput (S / K18)           59,90e           
Katsomoliput (S / K18)       alk. 74,90e
VIP-liput (K18)                    149,90e         

Lipunmyynti:
Lippu.fi

Ennakkomyynti (12.2. klo 10.00 – 13.2. klo 23.59):
Aamulehden tilaajille www.aamulehti.fi

Pressikuvia (Lauri Tähkä, Reino Nordin, Bee): https://www.dropbox.com/scl/fo/ni5av5cw67sxmm1uo5zm9/h?rlkey=reiwoz4b5xdl2z5eg7cstrxvi&dl=0

Konsertin media-akkreditointi:
https://gest.fi/customers/ajchib/6108

Online:
https://lauritahka.fi/
https://www.tammelanstadion.fi/

-->