Wanaja Festival 20 vuotta: ohjelma valmis – esiintyjinä mm. Apulanta, Elastinen, BEHM, Gasellit ja Happoradio!

Wanaja Festival 20 vuotta: ohjelma valmis – esiintyjinä mm. Apulanta, Elastinen, BEHM, Gasellit ja Happoradio!

Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevan luonnonkauniin Linnanpuiston sydämessä juhlitaan 20-vuotista Wanaja Festivalia 5.-6.7.2024. Juhlavuosi on musiikin juhlaa, kun estradille astuvat maamme eturivin artistit ja yhtyeet Apulannasta BEHMiin ja Kaija Koosta Portion Boysiin. Ohjelma on nyt valmis ja päiväkohtaiset esiintyjät selvillä. 
Wanaja Festival vietetään aikuisten kesken, kun koko alueen ikäraja on 18 vuotta. Lipunmyynti on käynnissä kaikkien lipputyyppien osalta. 

Wanaja Festivalin tuoreita kiinnityksiä ovat rock-ikoni Apulanta, suomiräpin pioneeri Elastinen, koukuttavista pop-melodioista ja herkästä tulkinnasta tunnettu, monikertaista platinaa striimannut laulaja-lauluntekijä-tuottaja BEHM, räp-ryhmä Gasellit ja Aki Tykin luotsaama, useista radiohiteistään tuttu Happoradio.

Festivaali julkisti marraskuussa esiintyjikseen suomalaisen popmusiikin kuningattaren Kaija Koon, ikivihreiden suomirock-klassikoiden tekijän Eppu Normaalin, Vauhti kiihtyy, Samaa taivasta katsotaan, Kyläbaari, Nautin elämästä, Elämän ABC, Seksi Seinäjoella ja Tilipäivä -hiteistään tunnetun vauhdikkaan bilebändin Portion Boysin, Ed Sheeraninkin kanssa duetoineen vahvaäänisen tulkitsijan Ellinooran ja tämän hetken kuumimman yhtyeen KUUMAAn. 

Wanaja Festivaliin saapuu myös merkkivuottaan viettävä Dingo, jonka läpimurtoalbumista Nimeni on Dingo on kulunut 40 vuotta. Tämän kunniaksi yhtye esittää albumin ympärille rakennetun keikkasetin. 

”Wanaja Festivalin ohjelmisto on täynnä kotimaisen musiikin tähtiesiintyjiä. Lipunmyynti on ollut vilkasta ja erityisesti VIP-lippujen ostajien kannattaa olla ajoissa matkassa, sillä VIP on myyty vuosittain loppuun jo ennakosta. Juhlavuoden kunniaksi alueen viihtyvyyteen ja alueohjelmaan tullaan panostamaan entistäkin enemmän. Upea Linnanpuisto antaa festivaalivieraalle jälleen parastaan!”, kommentoi tuotantopäällikkö Jonna Pihkala.

Wanaja Festival on ikärajallinen tapahtuma – idyllinen VIP-miljöö
Wanaja Festivalin ikärajaksi asetettiin viime vuonna 18 vuotta ja muutos sai positiivista palautetta. Liikkuvuus alueella parani, kun rajaavia aitoja oli vähemmän ja ravintolapalveluja oli mahdollista sijoittaa laajemmin.
Festivaalin VIP on vuosittain myyty loppuun jo ennakosta. VIP-lipulla on mahdollisuus nostaa festivaalikokemus uudelle tasolle, kun se sisältää oman check in -pisteen, ruoan, omat ravintolapalvelut, WC-tilat, istumapaikkoja ja narikan. Alueelta on esteetön näkymä lavalle sekä vieressä virtaavalle idylliselle Vanajavedelle.

Wanaja Festivalin lipunmyynti on hyvässä vauhdissa ja nyt myyntiin saapuvat myös päiväliput. 

Ohjelma
Pe 5.7.
Apulanta, BEHM, Dingo, Elastinen, KUUMAA
La 6.7.
Kaija Koo, Eppu Normaali, Gasellit, Ellinoora, Portion Boys, Happoradio

Liput
2 pv 139e
1pv 84e
2 pv VIP 199e
1 pv VIP 134e

Lipunmyynti
Tiketti ja Lippu.fi

Pressikuvat tästä!

Media-akkreditointi avautuu keväällä. Seuraa verkkosivuja.

-->