Tikkurila Festivaali 10 vuotta: ohjelma valmis – esiintyjinä mm. Apulanta, BESS, Jenni Vartiainen ja KUUMAA

Tikkurila Festivaali 10 vuotta: ohjelma valmis – esiintyjinä mm. Apulanta, BESS, Jenni Vartiainen ja KUUMAA


10-vuotissynttäreitään viettävä pääkaupunkiseudun suurin kotimaisen musiikin juhla Tikkurila Festivaali järjestetään viihtyisässä Hiekkaharjun Urheilupuistossa Vantaalla heinäkuun puolivälissä, 18.-20.7.2024. Juhlavuonna estradille astuvat maamme eturivin artistit ja yhtyeet Apulannasta BESSiin ja Juha Tapiosta Gaselleihin. Ohjelma on nyt valmis ja päiväkohtaiset esiintyjät selvillä. 

Uutuudet ohjelmistossa
Tikkurila Festivaalin tuoreimpia kiinnityksiä ovat lukuisista radiohiteistään tunnettu 10-henkinen orkesteri Vesterinen yhtyeineen, 15-vuotista taivaltaan juhliva rap-ryhmä Gasellit, paluun festarilavoille tekevä Kwan sekä koukuttavista sävellyksistään ja koskettavista lyriikoistaan tunnettu pop-tulokas Bee.

Tikkurilan ohjelmistossa nähdään myös Suomen suosituin rap-duo JVG, Mitä silmät ei nää, Ohikiitävää, Kelpaat kelle vaan, Kaksi puuta, Jotain niin oikeaa ja lukuisista muista jättihiteistään tunnettu suomipopin kestosuosikki Juha Tapio, UMK:sta koko kansan tietoisuuteen noussut pop-tähti BESS, laulaja-lauluntekijä VIIVI, rock-ikoni Apulanta, musiikin monitaituri Anssi Kela, vauhdikas livekokoonpano Roope Salminen & Koirat, eri musiikkityylejä sekoitteleva Mariska sekä Suljettu sydän, Yhtä en saa ja uusimmasta Auringon eteen -hitistään tunnettu pitkän linjan tekijä Jonna Tervomaa

Jo julkistetut esiintyjät
Aiemmin julkistettuja juhlavuoden esiintyjiä ovat pop-kuningatar Kaija Koo, pitkästä aikaa festarilavoilla nähtävä Jenni Vartiainen, kansainväliseksi ilmiöksi noussut Emma-voittaja Käärijä, Ylivoimainen, Tulipalo ja Oo vielä sekunnin mun -hiteistään tunnettu, viikonloppuna neljällä Emmalla palkittu KUUMAA-yhtye, festivaalin tavoin 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä pop-tähti ja Voice of Finland -valmentaja SANNI, uuden sukupolven rock-suuruus ja vientimenestys Blind Channel, livekentällä aktivoitunut Ellinoora, 40K, Chillaa veli ja Mama -biiseistä tunnettu räppäri Sexmane, r’n’b:tä ja räppiä yhdistelevä Karri Koira sekä koko kansan viihdyttäjä Elastinen. Myös vuonna -94 perustettu rockmetalliyhtye Suburban Tribe tekee odotetun paluun festarilavoille.

Tikkurilassa juhlitaan aikuisten kesken
Kokonaan kotimaiseen musiikkiin keskittyvä Tikkurila Festivaali tulee juhlavuonnaan tarjoamaan ennennäkemättömän laajan ja monipuolisen ohjelmasisällön. Festivaali järjestetään viime vuoden tavoin aikuisten festivaalina ikärajan ollessa 18 vuotta. 

”Tikkurila Festivaali täyttää tänä kesänä 10 vuotta ja myös artistikattaus on täyden kympin veroinen. Luvassa on yli 20 huippunimeä laajasti eri genreistä ja heinäkuista synttärihulinaa”, kertoo tuotantopäällikkö Hanna Kaukoniemi.

Maankuulu VIP
Tikkurila Festivaali on tullut tunnetuksi myös maankuulusta viihtyisästä VIP-alueestaan, jossa voi tavata julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Tänäkin vuonna alueen keskiössä oleva VIP tarjoaa luksuspuitteet festivaalivieraille, kun heille on tapahtuman porteilla oma sisäänkäynti, narikka sekä VIP-alueella omat ravintola- ja WC-palvelut. Alueella on maksuton kahvitarjoilu. 
Festivaalin VIP-lippu on nyt myynnissä buffet-ruokailulla ja ilman. Ruokailun voi lunastaa myös paikan päällä.

Tikkurila Festivaali 18.-20.7.2024
Hiekkaharju, Vantaa

Ohjelma
Torstai 18.7.
JVG, Kaija Koo, Gasellit, Käärijä, SANNI, Vesterinen Yhtyeineen, Kwan

Perjantai 19.7.
Juha Tapio, KUUMAA, Suburban Tribe, Sexmane, Ellinoora, Anssi Kela, Roope Salminen & Koirat, Bee

Lauantai 20.7.
Apulanta, Jenni Vartiainen, Blind Channel, BESS, Elastinen, Jonna Tervomaa, Karri Koira, Mariska, VIIVI

Liput
3 pv 165e
2 pv (to-pe tai pe-la) 149e
1 pv (to, pe tai la) 105e
3 pv VIP 259e
1 pv VIP 155e
VIP Buffet 3pv 70e
VIP Buffet 1pv 25e

Lipunmyynti: Tiketti ja Lippu.fi

Ikäraja: K18

Pressikuvat tästä!

www.tikkurilafestivaali.fi
www.facebook.com/tikkurilafestivaali 
@tikkurilafestivaali #tikkurilafestivaali

-->