Tamperelainen Doom Unit lämmittelee amerikkalaisyhtye Alice In Chainsia Helsingin Kaisaniemessä sunnuntaina 16.6.

Tamperelainen Doom Unit lämmittelee amerikkalaisyhtye Alice In Chainsia Helsingin Kaisaniemessä sunnuntaina 16.6.

Tamperelainen rock-yhtye Doom Unit lämmittelee vaihtoehtorockin suurimpiin nimiin kuuluvaa amerikkalaista Alice in Chainsia Helsingin Kaisaniemessä tulevana sunnuntaina 16.6. Portit avataan klo 16.30 ja Doom Unit nousee lavalle klo 18.00.

Doom Unitin ”Cross the Line” -debyyttilevyn julkaisusta tulee syksyllä kuluneeksi 10 vuotta. Yhtye julkaisee juhlan kunniaksi syksyllä uuden biisin ja lähtee kiertueelle keväällä 2020. Tätä ennen bändin livekunnon voi katsastaa Kaisaniemessä. 

”Alice in Chains on ollut merkittävä innoittaja ja inspiraation lähde bändimme musiikkiin. On silkkaa mahtavuutta päästä samoille lauteille. Ei tässä meinaa oikein housuissa pysyä”, kommentoi yhtyeen laulaja Jape Ylinikka. 

Doom Unit voitti historian ensimmäisen Radio Rock Starba -kilpailun nyt jo liki 2 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa saavuttaneella ”Killing Time” -hitillään. Biisi oli myös kauhuelokuva Skeleton Crew’n sekä tv-sarja Harper’s Islandin promon trailerbiisi. Sittemmin kappale soi radion lisäksi lätkäkaukaloissa ja ohjelmatrailereissa. Tiiviisti alkuvuodet keikkaillut yhtye on viime vuosina elänyt hiljaiseloa ennen tulevan sunnuntain konserttia sekä näköpiirissä olevia 10-vuotisjuhlallisuuksia.

Alice in Chains -illan tarkemmat infot ja aikataulut:
https://www.facebook.com/events/578491505922345/

Doom Unit -pressikuvat:
https://www.propromotion.fi/asiakkaat/doom-unit/

www.doomunit.com
www.facebook.com/doomunit/

Lisätiedot:
ProPromotion Oy / Hype Productions
Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi
Tommi Liimatainen, tommi@hypeproductions.fi

-->