Tapsan Tahdit saavutti entisaikojen suosion

Tapsan Tahdit saavutti entisaikojen suosion

Pirkkalaistorin Tahtiteltan perjantai oli loppuunmyyty

Tapsan Tahdit keräsi tänä vuonna Nokialle huippuyleisön, kun kolmen päivän aikana tapahtumassa vieraili yhteensä 10 000 kevyen musiikin ystävää. Tapahtuman 26-vuotisen historian aikana sen alkuaikojen ohjelmat olivat loppuunmyytyjä ja nyt parin vuosikymmenen jälkeen, Tapsan Tahtien iltatapahtuma oli pitkästä aikaa loppuunmyyty, kun Popeda nousi Pirkkalaistorin Tahtiteltan estradille perjantaina. Lauantaina Markku Aron, Juha Tapion ja Mamban esiintyessä iltatapahtuma keräsi myös sankoin joukoin yleisöä. Tahtiteltan maksullisissa tapahtumissa vieraili yhteensä 3000 henkilöä.070-580

”Tarkoituksenamme oli palauttaa Tapsan Tahdit sen alkuperäiseen muotoon ja loistokkuuteen. Näyttäisi siltä, että saavutimme tavoitteen”, kertoo tyytyväisenä Pirkkalaistorin tapahtumien järjestäjä Jukka Heinämäki Festmakersistä.
Visual Studio Clé

Perjantain ja lauantain maksuttomat päivätapahtumat keräsivät väkeä yhteensä 4000 ja Nokian kaupungin koordinoiman sunnuntain Onnenpäivä toi perheitä Poutunpuistoon yhteensä 3000 hengen verran. Piknikille saapuneet vanhemmat ja lapset nauttivat musiikista ja yhteisistä aktiviteeteista.

”Tapsan Tahdit päättyivät sunnuntaina aurinkoisissa merkeissä Onnenpäivän konserttiin Poutunpuistossa Nokialla. Ohjelmassa oli huomioitu erityisesti lapset ja nuoret sekä lavalla että runsaassa oheisohjelmassa. Yleisöä konsertissa oli noin 3000, johon tapahtuman järjestäjät olivat erittäin tyytyväisiä. Konsertin järjesti Nokian kaupungin Vapaa-aikakeskus yhteistyökumppaneineen. Nokian kaupungin kulttuuripalvelut haluaa kiittää Festmakersia erinomaisesti sujuneesta yhteistyöstä ja onnistuneen tapahtuman järjestelyistä”, sanoo Pia Keltti Nokian kaupungin Vapaa-aikakeskuksen kulttuuripalveluista.
1Z1-515

www.tapsantahdit.fi