The 69 Eyes julkaisee Goth'n'Roll boksin 5.11.

The 69 Eyes julkaisee Goth'n'Roll boksin 5.11.

”Goth’N’Roll” on tulevan syksyn must niin kaikille 69 Eyes -faneille kuin suomalaisen gootimman vientirockin ystäville. Kyseessä on neljän levyn erikoisjulkaisu, joka pitää sisällään kolme CD:tä ja yhden DVD:n. Boksin teemana on 69 Eyesin läpimurtovuodet: hurja kiito suomalaiseen mainstream tietoisuuteen ja listamenestykseen sekä esiinmarssi Keski-Euroopan gootti- ja metallimarkkinoille.

Bändi oli ollut kasassa jo kymmenen vuotta, kunnes kaupallisestikin hyvin menestyneet, fanien mielestä 69 Eyes -klassikot ”Blessed Be” (2000) ja ”Paris Kills” (2002) ilmestyivät. Ulkomaankiertueet veivät bändin takomaan rautaa juuri silloin kun se oli kuumaa – itsevarma ja voittoisa kotiinpaluukeikka Helsingin Tavastialla taltioitiin syksyllä ”Helsinki Vampires”-DVD:ksi (2003). Nämä levyt remasteroituina ja bonuksilla varustettuina muodostavat julkaisun kivijalan.

Boksin kolmas CD on faneille varsinaista mannaa: ennenjulkaisemattomia demoja, liveäänityksiä ja remiksejä! Mukana on mm. ensimmäinen demoversio klassisesta ”Gothic Girl” -kappaleesta kymmenen vuoden takaa. DVD:ltä löytyy myös ennen julkaisematon Heta Hyttisen dokumentti ”Bat Habit” kyseiseltä ajalta.

”Saksalainen levy-yhtiömme Roadrunner markkinoi meitä 2000-luvun alussa termillä ”Goth’N’Roll”. Nimi viittasi goottiin kallellaan olevaan rokkibändiin ja siten se sopii boksimme nimeksi täydellisesti!” toteaa retrospektiivin äärellä bändin laulaja Jyrki 69. ”Fanit pitävät kyseistä kahta levyä (”Blessed Be” ja ”Paris Kills”) klassikoinamme. No, kasattiin definitiivinen paketti tuolta ajalta. Siinä on jengille kulttia mitä palvoa!”

”Goth’N’Roll”-boksi on mustaan pythoninnahkajäljitelmään verhoiltu kaunis biblia, jossa on mukana myös ajankuvan ja kappaleiden sanat sisältävä kuvitettu kirjanen. Kirjasen kuuden sivun liner notesit on tehnyt Natasha Scharfin. Boksin booklet on jykevä 28-sivuinen joka fanin unelma.

Tällä hetkellä 69 Eyes valmistelee uutta albumiaan, jonka on määrä ilmestyä ensi vuoden syksyllä. Jyrki 69 ja Jussi 69 seikkailevat marras-joulukuussa Nelosen ilmastomuutos-tv-sarjassa ”Operaatio Maa”.

Pressikuva (bändi): http://www.poko.fi/images/kuvapankki/69eyes2001a.jpg
Pressikuva (boksi): http://www.poko.fi/images/kuvapankki/gagabox_1_3D.jpg

www.69eyes.com

-->