The Butcher Babies on täällä jälleen

The Butcher Babies on täällä jälleen

The Butcher Babies on täällä jälleen tuoreimmalla Take It Like a Man -albumillaan, joka on yhtyeen tähänastisista äänityksistä rajuin ja ronskein. Odotettu uusi albumi jytää vastaansanomattomasti ja on täynnä tarttuvia melodiakoukkuja.

Albumi nauhoitettiin nimekkään Logan Maderin (Five Finger Death Punch, Gojira) kanssa Hollywood Hillsillä. Julkaisupäiväksi on asetettu 21.8.2015.

”Kaikilla meillä on erilainen tausta. Yhdistävä tekijä on se, että jokainen on joutunut kamppailemaan saadakseen olla sellainen kuin on nyt”, painottaa vokalisti Carla Harvey. ”Se on tämän levyn lähtökohta, eikä kyseessä ole sukupuoleen sidottu juttu. Levyn teemana on sisäinen voima, joka jokaisen täytyy osata valjastaa käyttöön, oli tilanne mikä hyvänsä.”

Harvey ja toinen laulaja Heidi Shepherd olivat levyä sanoittaessaan poikkeuksellisen avoimia. Ainoa ohjenuora oli suorastaan julkea rehellisyys.

”Joskus tunteita täytyy kaivaa esiin väkisin”, huokaa Harvey. ”Metallifanit aistivat, oletko aito vai et. Kaikki, mitä kirjoitamme, kumpuaa suoraan sydämestämme ja omista kokemuksistamme. Sitä ei tehdä minkään valmiin mallin mukaan.”
Heidi Shepherd – vocals
Carla Harvey vocals
Henry Flury
– guitar
Jason Klein – bass
Chrissy Warner – drums

butcherbabiesofficial.com
facebook.com/ButcherBabiesMusic
twitter.com/ButcherBabies