Tammerfest 2015: Ratinanniemen aikataulut ja monipuolinen klubiohjelma julki

Tammerfest 2015: Ratinanniemen aikataulut ja monipuolinen klubiohjelma julki

* Monipuolinen klubiohjelmisto täydentää Tammerfestin ohjelmaa
* Festivaalipuistoon ruokakylä

Silkkaa tähtisadetta tarjoileva Tammerfestin pääareena on saanut ulkomaisen esiintyjävahvistuksen, kun ruotsalainen Leila K viimeistelee rap-duo Rob’n’Razin kanssa Ratinnanniemen festivaalipuiston lauantai-illan. Räväkkä leidi julkaisi 1990-luvulla megahitit ”Got to Get”, ”Electric”, ”Open Sesame” ja ”C’mon Now”.

Kotimaisista artisteista Ratinanniemessä nähdään muun muassa Don Huonot, Jenni Vartiainen, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Haloo Helsinki!, Sanni, Kasmir sekä oman kylän suomirock-dinosaurukset Popeda ja . Tartu mikkiin -ohjelmasta kansansuosioon noussut Sami Hintsanen juontaa festivaalipuiston keikat to–la 16.–18.7. Tammerfest ottaa varaslähdön jo keskiviikkona 15.7., kun Ratinassa esiintyvät popin supertähdet Robin, Isac Elliot ja Mikael Gabriel.
Ratinanniemen päiväkohtainen aikataulu on julkistettu osoitteessa: http://tammerfest.fi/ohjelma

Klubiohjelmisto esittelee rakastetuimpia kotimaisia artisteja yli tyylirajojen
Tammerfest-klubiohjelmisto Tullikamarilla tuo paikalle liudan menestyneimpiä ja pitkäikäisimpiä suomalaisartisteja. Pakkahuoneen puolella keskiviikosta lauantaihin esiintyvät muun muassa raskaamman rokin ikonit Mokoma, Kotiteollisuus ja Stam1na.

Klubin lavalle nousevat mm. räppäri Asa yhtyeineen, kulttibändit Circle ja 22-Pistepirkko sekä maailmallakin menestynyt heavy-bändi Medeia.

Popin ystävät suuntaavat Ilves Bar & Nightiin. Antti Tuisku päästää pedon irti ke 15.7., ja torstaina 16.7. Pariisin Kevät lumoaa festivaaliyleisön raikkaalla indie-popilla.

Henry’s Pubissa kokoontuvat miehisen rockin kannattajat. Tammerfest-viikolla pubin puolella esiintyvät esimerkiksi Yö-yhtyeen keulahahmo Olli Lindholm, Pauli Hanhiniemi ja Ville Rauhala MAD-duokokoonpanollaan sekä Aki Kaurismäen elokuvistakin tuttu Marko Haavisto ja Poutahaukat.

Mikäli musiikki oli mielestäsi parempaa ennen, suuntaa Jack The Roosteriin tai Amadeukseen. Molemmissa soittavat timantinkovat tribuuttibändit: kokeile Avaruuden Cowboyta kaitsemassa Tehosekoittimen klassikoita ke 15.7. tai White Flamea coveroimassa Mötley Crüeta pe 17.7.

Tutustu laajaan klubiohjelmistoon kotisivuillamme: http://tammerfest.fi/ohjelma

”Lipunmyynti käy hyvin vilkkaana. Olemme todella iloisia suomalaisen musiikin vetovoimasta ja yleisön halukkuudesta satsata nimenomaan kotimaisiin musiikki- ja tapahtumaelämyksiin”, sanoo Tammerfestin promoottori Timo Isomäki.

Hyvä ruoka kruunaa kesäfestarin
Tammerfestin helppo ja maukas maailmanympärysmatka on luvassa Ratinanniemen festivaalipuiston Street Food -kylässä! Seitsemän katuruokakeittiötä tarjoilee makuja maailman joka kolkasta. Festarikansa voi nauttia vaikkapa meksikolaisista tortilloista, brasilialaisista crepeistä tai jenkkityylisistä hodareista. Perinteisen grilliruoan ystäviäkään ei ole unohdettu: Tammerfestin aikana palvelee festarigrilli, josta voi ostaa vaikkapa tutun turvalliset makkaraperunat!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:
#tammerfest @Tammerfest
www.facebook.com/tammerfest

www.tammerfest.fi