Ti-Ti Nallen menestyksekästä syyskiertuetta seuraavat uudet kevätkonsertit 18.4.-16.5.2015

Ti-Ti Nallen menestyksekästä syyskiertuetta seuraavat uudet kevätkonsertit 18.4.-16.5.2015

Juuri 25 vuoden iän saavuttanut Ti-Ti Nalle -brändi on vuosien saatossa laajentunut; nalleperhe on kasvanut kahdeksaan perheenjäseneen, sillä on oma ohjelma MTV Juniorilla, levy- ja dvd-myynti on ylittänyt yli miljoonan ja Ti-Ti Nallen Talo on noussut yhdeksi lapsiperheiden suosituimmista matkailukohteista. Talo on avoinna paitsi kesäisin myös joka lauantai ja koulujen loma-aikoina kuten tulevina hiihtolomaviikkoina.

Perheiden palaute on brändin luojan Riitta Korpelan mielestä paras palkinto työstä: ”Pieni tyttö tuli erään konsertin jälkeen rutistamaan minua kietoen pienet kädet ympärilleni. Poskensa poskeani vasten hän kuiskasi korvaani hieman itkuisella äänellä ’kyllä me Riitta taas pian nähdään!’. Samalla tunsin hänen pienen käden taputuksen selässäni. Voiko tuon parempaa palautetta saada? Tunnen taputuksen vieläkin selässäni.”

Riitta ja nallet haluavatkin kiittää ikimuistoisesta syksystä: http://youtu.be/U-OLKd2E76k

Suositun nalleperheen konsertteihin saapuu syksyisin noin 35 000 fania, mutta kauaa nallet eivät malta kiertueiden välillä levätä. Tämän keväinen uusi ”Ti-Ri Vauvan synttärit” -kiertue koittaa tuota pikaa, 18. huhtikuuta. Esiintymisareenoina toimivat jälleen konserttisalit ja isommat hallit.

”Kiertueella juhlimme Ti-Ri Vauvan kolmivuotissynttäreitä. Niistä onkin tulossa riemukkaat juhlat, joihin saavat kaikki konserttivieraat osallistua! Syököhän nallet kakkua? Mitä pikkuveljensä juhlista tuumaa tyttönalle Trioli? Millä lahjalla Ti-Ti Nalle yllättää Ti-Ri Vauvan? Paljon kysymyksiä ja salaisuuksia täynnä oleva uusi konserttikiertue on kevään yllätyslahja myös faneille!”, Riitta iloitsee.

Koko perheen musiikkisatuseikkailu voi alkaa!

”Ti-Ri Vauvan synttärit”-kevätkiertue:
18.4 Hyvinkää, Hyvinkääsali
19.4 Kotka, Urheilutalo
20.4 Pieksämäki, Poleeni
26.4 Ikaalinen, Maininkisali
27.4 Kaustinen, Kaustinen-sali
28.4 Varkaus, Warkaus-sali
29.4 Lahti, Wanha Walimo
7.5 Rauma, Rauma-sali
8.5 Seinäjoki, Törnävä-sali
14.5 Kerava, Kerava-sali
15.5 Espoo, Sellosali
16.5 Raisio, Kerttulan liikuntahalli

Ennakkolipunmyynti käynnistyy lauantaina 31.1.2015. Katso tarkemmat myyntipaikat: http://titinalle.fi/varaa-liput/

#titinalle
www.titinalle.fi
www.facebook.com/titinalle