Törnävänsaarella: Robin & Isac Elliot to 26.6. – saapumisohjeet

Törnävänsaarella: Robin & Isac Elliot to 26.6. – saapumisohjeet

Teinipopsensaatiot Robin ja Isac Elliot nähdään Seinäjoen Törnävänsaaren unohtumattomassa kesäkonsertissa päivää ennen Provinssirockia, torstaina 26.6. Portit avautuvat klo 16.00 ja Isac Elliot aloittaa n. klo 17.30. Robin päättää illan astuen lavalle n. klo 19.15. 
Fanilipuilla sisäänpääsy tapahtuu jo klo 15.30, jolloin lipun lunastaneilla on lyhyt erikoistilaisuus ennen kuin ovet aukeavat yleisölle klo 16.00.
Alueelle kannattaa saapua ajoissa, sillä paikalle odotetaan runsaasti yleisöä.

Pysäköinti
Omalla autolla saapuvia pyydetään pysäköimään Framin parkkihalliin, Seinäjoki Areenan tai Koulukadun Koulutuskeskus Sedun parkkipaikoille, joista on Provinssibussikuljetuksia 15-20 minuutin välein konserttialueelle. Pysäköinti on maksutonta. Bussikuljetuksen hinta on 3 eur / suunta / henkilö, 10 eur / suunta / 2 aikuista ja 2 lasta. Provinssibusseja liikennöi jo klo 14.00 alkaen Matkakeskukselta Törnävälle kiertäen Koulukadun Sedun, Framin ja Areenan parkkialueiden kautta.
Törnäväntien Koulutuskeskus Sedun ja Huhtalantien varrella sijaitsevan Törnävän lisäleirintäalue 2:n parkkialueilla on maksullinen pysäköinti (10 eur).
Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja mikäli mahdollista: http://www.komialiikenne.fi/1-matkakeskus-eskoo-karki.html tai Provinssibussia, joka liikennöi Matkakeskukselta Törnävänsaarelle ja takaisin.

Konsertin jälkeen paluukyytejä lähtee Törnäväntieltä, alueen portin läheisyydestä, takaisin Matkakeskukselle pysäköintialueiden kautta. Matkakeskukselta voi vaihtaa bussiin, joka kiertää Seinäjoen suurimmat asuinalueet mm. Katajalaakson, Hyllykallion ja Kasperin. Provinssibussiin hankitut liput käyvät sellaisenaan jatkoyhteysbussiin.

Huom! Pysäköinti on kielletty katujen varsilla ja yksityisillä pihoilla. Markettien ja liiketilojen pihat ovat varattu heidän asiakkailleen.

Pyörät
Ilmainen pyöräparkki sijaitsee Maakuntamuseon Kivinavetan piha-alueella.

Liput
Liput kannattaa hankkia ennakkoon Provinssirockin nettikaupastaLippupisteestä tai Tiketistä. Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, lippuja myydään myös portilla hintaan 35 euroa / kpl. Perheliput (4 henkilöä) 95 euroa. Alle 2-vuotiaat vanhemman seurassa maksutta.

Sisäänkäynti
Alueelle saavutaan Törnäväntien puoleisesta Itäportista. Katso kartta: http://www.provinssirock.fi/images/Provinssi14_yleisokartta_lite.jpg
Konsertti on Törnävänsaaren Saarilavalla ja muu Provinssirockin festivaalialue on torstaina suljettu.

Palvelut
Alueella on ruoka- ja juomamyyntipisteitä sekä runsaasti bajamajoja. Tapahtuman infopisteessä on myynnissä Provinssituotteita ja korvatulppia.

Yleisön varusteet
Aurinkoisella kelillä pyydämme varustautumaan päähinein ja varaamaan mukaan aurinkovoidetta sekä aurinkolasit. Sateenvarjojen tuominen paikalle on kiellettyä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Suosittelemme varustautumaan sadeasuin ja ottamaan mukaan kuulosuojaimet. Alueelta löytyy myös maksullinen narikka, jonne voi jättää tavaroita säilytykseen. Alueella käyvät maksuvälineinä yleisimmät pankki- ja luottokortit, mutta asioimisen nopeuttamiseksi suosittelemme varaamaan mukaan käteistä rahaa.

Kielletyt esineet
Järjestelmäkameroiden, videokameoiden ja nauhureiden, retkikalusteiden, grillien, lemmikkieläinten, tölkkien, purkkien, alkoholijuomien, laser-osoittimien, aseiden, ilotulitteiden ja muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen tapahtumaan ja sen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Mukaan voi ottaa enintään 0,5 litran avaamattoman tai tyhjän muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon. Sylilapsen ruoat ja juomat voi ottaa alueelle mukaan.