TURISAS – jyräsi Terrorizerin "Artists of the Decade" ja "100 Great Albums" listoilla

TURISAS – jyräsi Terrorizerin "Artists of the Decade" ja "100 Great Albums" listoilla

Suomalainen metallisoturi TURISAS-yhtye on loistanut Terrorizer-lehden Secret History Of The Decade -listalla. Lehteä pidetään yhtenä arvostetuimmista metallijulkaisuista niin Euroopassa kuin Jenkeissä. Secret History Of The Decade -spesiaalijulkaisussa lehti käy läpi vuosikymmenen (2000-2009) isoimmat liikkeet musiikin saralla sekä listaa varteenotettavimmat albumit ja artistit. TURISAS sijoittui legendaaristen yhtyeiden joukkoon, kun se valittiin yhdeksi kahdeksasta vuosikymmenen parhaasta. Lisäksi yhtyeen debyyttialbumi ”Battle Metal” sijoittui 100 Great Albums of the Decade- listalle.

TURISAS-laulaja Mathias “Warlord” Nygård:

”Wau! Olemme todella otettuja tästä kunniasta erityisesti siksi, että Terrorizer edustaa metallilehtien parhaimmistoa molemmin puolin Atlanttia. Se, että pärjäsimme jo hyvin vuosiäänestyksissä, mutta myös vuosikymmenen parhaimmistossa, on meille iso juttu…Olen sanaton! Tämä kannustaa meitä luomaan jo katseet vuoden 2019 numeroon, aiomme olla kovia myös alkaneella vuosikymmenellä ja sen varmasti näyttää tuleva kolmas albumimme!”

Tsekkaa  http://www.terrorizer.com/decade ja saat lisätietoa Terrorizerin spesiaalijulkaisusta sekä valmistaudu odottamaan TURISAKSEN kolmannen albumin ilmestymistä myöhemmin tänä vuonna!