Stone Sour studioon

Stone Sour studioon

Amerikkalainen rock-yhtye STONE SOUR aloittaa viimein uuden albumin työstämisen neljä vuotta kestäneen tauon jälkeen. Albumi tullaan äänittämään Nashvillessa Blackbird Studioilla yhdessä Grammy-palkitun tuottajan Nick Raskulineczin (Foo Fighters, Velvet Revolver, Rush, Alice In Chains) kanssa. Hän tuotti myös edellisen 2006 julkaistun albumin Come What(ever) May. Uuden albumin julkaisu on kaavailtu tulevalle kesälle ja sen julkaisee Roadrunner Records.

Yhtyeen keulamies Corey Taylor kommentoi: ”Olen odottanut tätä hetkeä kuin kuuta nousevaa, että pääsemme äänittämään uutta Stone Sour -albumia. Kaikki tuntuu jo nyt miljoona kertaa paremmalle kuin se, mitä olemme aikaisemmin tehneet. Lisäksi se, että pääsemme tekemään taas yhteistyötä Raskulinezin kanssa tekee tästä vuodesta mahtavan!”
Stone Sourin viimeisin albumi Come What(ever) May ja itse tuotettu debyytti RIAA ovat jo myyneet kultaa ja lähestyvät platinarajaa. Albumit ovat myyneet yhteensä miljoona kappaletta digitaalisessa myynnissä. Yhtyeen kappaleet “Bother”,  “Silly World” ja “Through Glass” ovat nauttineet loistavista listasijoituksista, joista viimeksi mainittu biisi vietti Active Rock- listan sijalla 1# kokonaista seitsemän viikkoa. Tähän mennessä Stone Sour on napannut kolme Grammy-ehdokkuutta.

Stone Sour :

Corey Taylor -laulu

James Root – kitara

Josh Rand – kitara

Shawn Economaki – basso

Roy Mayorga – rummut

www.stonesour.com

www.myspace.com/stonesour