Uudistunut Lovex julkaisee "State of Mind" -levyn 16.8.2013

Uudistunut Lovex julkaisee "State of Mind" -levyn 16.8.2013

Vuonna 2006 debyyttinsä ja läpimurtoalbuminsa ”Divine Insanity” julkaissut Lovex on luonut menestyksekkäästi myös kansainvälistä uraa niin Euroopassa kuin Japanissa. Nyt vuorossa on kuusikon neljäs albumi ”State of Mind”, joka julkaistaan 16.8., ja joka nimensä mukaisesti lupaa kokonaisuutta, josta on tunnistettavissa monta eri mielentilaa. Yhtye on lähtenyt aiemmasta tuotannosta poikkeavalle polulle, sillä uutukaisella kuullaan tuttujen rock-elementtien lisäksi popin ja discon toimiva liitto. Albumikokonaisuus liikkuu isoista elokuvamaisista balladeista, mid-tempoisten biisien kautta tanssilattiat räjäyttäviin pop-helmiin, joista esimakua saatiin jo keväällä ”Action”-sinkun muodossa. Lopputuloksena kuullaan albumillinen koukuttavia biisejä, Lovexia parhaimmillaan.

Nyt vuorossa on levyn toinen singlejulkaisu ”Don Juan”, jonka videon on tuottanut Jiffel Music Group ja ohjannut Saku-Petteri Perintö. Katso video: http://youtu.be/Twv2x-xRU0s

”On mielenkiintoista kuulla, löytääkö kuuntelijat omat suosikkinsa esimerkiksi jäähyväisten hengessä tehdystä, maalailevasta slovarista tai levyn toisesta sinkusta Don Juan’ista, joka on intensiivinen menobiisi, ja jonka sanoitukset ovat kuin aamukolmelta baarissa esitetty suora kutsu soidinmenoihin”, pohtii laulaja-sanoittaja Theon.

Albumin tuottajana ja äänittäjänä on toiminut kosketinsoittaja Christian sekä Juka. Bändi suuntaa uuden levyn myötä jälleen myös kansainvälisille markkinoille.

”Lähtökohtaisesti tarkoituksenamme oli tehdä albumi täysin biisien ehdoilla ilman että aiempi tuotanto määrittelisi tarkat raamit sille, miltä Lovexin tulisi kuulostaa. Tämä antoi itselleni myös tuottajana ja äänittäjänä vapaammat kädet ja mahdollisuuden tehdä meille täysin uutta ja freesiä. Itse arvostan eniten artisteja, jotka eivät tee joka kerta samaa levyä uudelleen vaan etsivät sen sijaan tapoja kehittyä biisinkirjoittajina ja uudistuvat samalla myös tuotannollisesti. Tämä albumi tulee tuomaan myös täysin uuden kulman Lovexin live-keikoille, mikä tekee meistä entistä monipuolisemman yhtyeen keikkalavoilla”, lupaa tuottaja-kosketinsoittaja Christian.

Lovex nousee viikonloppuna Kalajoen Juhannuksen ja Jämsän The Voice Juhannus HimosFestivalin lavalle. Syksyllä on luvassa pidempi klubikiertue, josta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Biisilista:
1. Fighter
2. Action
3. Don Juan
4. Yours To Keep
5. Bad
6. Edge Of Sanity
7. Walking Away
8. When The Lights Go Down
9. Miracle

www.lovex.fi
www.facebook.com/lovexofficial