Zarkus Poussa julkaisee kahdeksan vuoden tauon jälkeen toisen sooloalbuminsa

Zarkus Poussa julkaisee kahdeksan vuoden tauon jälkeen toisen sooloalbuminsa

Multi-instrumentalisti Zarkus Poussa julkaisee toisen, vielä nimeämättömän, sooloalbuminsa 16.10.2013. Edellisestä ”Zarkus Love Tracks” -soolosta ehti kulua kahdeksan vuotta. Tulevan kokopitkän biisit Poussa on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut itse. Suomenkielisten tekstien pinnan alta löytyy tummia ja kauniita sävyjä. Sävellyspuolella juureva rytmiikka ja elämänmakuiset rouheat soinnit istahtavat pop-muotoon.C4090-958

Esimakua albumilta on luvassa jo nyt viiden biisin kera, sillä Zarkus Poussa julkaisee promona kesä-EP:N, jonka kappaleet ”Positiivinen krapula”, ”Hengittelen”, ”Nousimme pintaan”, ”Narsistiniityt” ja ”Suomalaisten aurinkotervehdys” ovat kuunneltavissa täältä!

Poussa aikoo syksyllä esittää biisejä myös livenä: ”Keikkasetin ytimessä ovat laulu ja rummut, joiden ympärille kokoan sopivan cocktailin kitarointia, bassottelua ja muuta sopivaa suristelua”.

Zarkus Poussa on säveltänyt ja tuottanut paljon musiikkia mm. Madventures-tv-sarjaan. Lisäksi hän on soittanut mm. Giant Robotissa, RinneRadiossa, GG Caravanissa, Pekka Kuusiston Luomu Playersissä sekä Ismo Alangon ja Tuomari Nurmion bändissä. Poussa on ollut vetämässä myös SubTv:n ”Jokainen vieras on laulun arvoinen” -viihdeohjelmasarjaa, jossa hän sävelsi, sanoitti ja äänitti kappaleen muusta kuin musiikista tunnetun vieraan kanssa.

Poussa esiintyy 27.11. ensi-iltansa saavan Sofi Oksasen ”Kun kyyhkyset katosivat” -näytelmän live-kokoonpanossa Kansallisteatterissa.

1Y0-A16

www.zarkuspoussa.com