Uusi festivaali juhlistaa kesän päättäjäisiä Sastamalassa 28.8.!

Uusi festivaali juhlistaa kesän päättäjäisiä Sastamalassa 28.8.!

·      Kiikan Venetsialaisissa esiintyvät Katri Helena, Jonne Aaron sekä Ville Liimatainen ja Ajomiehet
·      Lipunmyynti on käynnistynyt Lippupisteessä

Pirkanmaa saa uuden festivaalin, kun kesän päättäjäisiä juhlitaan Sastamalassa, Kiikan Venetsialaisissa, lauantaina 28.8.

Lavalle nousevat iskelmän pioneeri Katri Helena, poptähti Jonne Aaron ja Agents-henkistä musiikkia esittävä Ville Liimatainen & Ajomiehet.

Toive tapahtumasta on tullut alueen asukkailta. ”Sukumme juuret yltävät Kiikkaan, jossa edelleen asuu monia läheisiämme. Toive tapahtumasta on kiirinyt useaan otteeseen korviimme, kunnes nyt sen järjestämiseen avautui mahdollisuus”, promoottori Tommi Liimatainen kertoo. 

Katri Helenan edellisestä esiintymisestä on kulunut aikaa liki kaksi vuotta. Edellisen kerran hänet nähtiin joulukonserteissa konserttisaleissa joulukuussa 2019. Jonne Aaronin ’Ota mut’ -konserttisalikiertue keskeytyi koronan vuoksi maaliskuun alussa 2020. Ville Liimatainen ja Ajomiehet julkaisi debyyttisinglen, Jonne Aaronin heille säveltämän kappaleen ’Tuhlaajapoika’, marraskuussa 2020: https://youtu.be/_G2iKULevm8

”Elokuun pimenevät illat antavat upeat puitteet keikkaelämykselle valoineen ja idyllisine puitteineen. Kiikan urheilukentälle nousevassa tapahtumassa on maakuntafestivaalitunnelmaa”, Liimatainen fiilistelee. 

Tapahtumassa on kattavat ravintolapalvelut ja yhteistyökumppaneiden ruokamyyntipisteitä. Alueelta löytyy myös erillinen VIP-alue, jossa on omat ravintolapalvelut, istumapaikkoja pöytineen sekä omat wc:t. VIP-lippuun sisältyy buffet-ruokailu. 

Festivaalialue tulee olemaan laaja, joten mahdolliset turvavälit on helppo säilyttää. Käsidesiä on tarjolla lukuisissa tapahtuma-alueen pisteissä. 

Lipunmyynti tapahtumaan on käynnistynyt Lippupisteessä. 

KIIKAN VENETSIALAISET LA 28.8.
Kiikan kenttä, Vehkatie, 38300 Sastamala

Portit: klo 18.00
Liput: alkaen 45e/kpl, vipit 114,5e/kpl
Lipunmyynti: Lippu.fi
Ikäraja: K-18

https://www.facebook.com/events/110615877744259/

-->