Ville Liimatainen palaa musiikkikentälle uuden Agents-henkisen Ajomiehet-kokoonpanon kera

Ville Liimatainen palaa musiikkikentälle uuden Agents-henkisen Ajomiehet-kokoonpanon kera

* Yhtyeen debyyttisingle ’Tuhlaajapoika’ julkaistaan tänään pe 27.11.
Katso video: https://youtu.be/_G2iKULevm8 


Kuva: Antti Hämeenkorpi

Kotimaisesta musiikkielämästä tutun Liimataisen veljeskolmikon nuorimman, Ville Liimataisen uusin kokoonpano on Agents-henkistä musiikkia tuottava ja esittävä Ville Liimatainen & Ajomiehet. Jäsenten tiet veivät yhteen Kemissä vuonna 2017.

”Olin Kemissä töissä baarissa, jossa orkesteri jamitteli. Työpäivän päätteeksi hyppäsin baaritiskin takaa lavalle laulamaan ’Paratiisin’. Homma toimi yksiin täydellisesti ja niin soittajat kuin yleisökin näyttivät yllättyvän topisorsakoskimaisesta äänestäni ja esiintymistyylistäni – jotka ovat varsin luontainen osa minua, ei opeteltuja maneereita. Päätimme tehdä yhden juhannuskeikan. Sitä on vedetty nyt kolme vuotta”, Liimatainen nauraa.

Bändi on nähty lukuisilla täysillä lavoilla Pohjois-Suomessa ja matka jatkuu kohti etelää. Livenä useat kuulijat vakuuttanut kokoonpano esittää koko kansalle tuttuja suomi-iskelmän klassikoita ja käännösbiisejä, mutta myös omaa materiaaliaan. Kokonaisuus tarjoaa beatmusiikkia, rautalankaa ja rock’n’rollia. 

Debyyttisinkku ’Tuhlaajapoika’ on Villen veljen Jonne Aaronin käsialaa: ”Kun kuulin Villen ja Ajomiesten meininkiä, innostuin valtavasti ja halusin ehdottomasti tarjota heille biisiä. Hienoa, että juuri tämä kappale valikoitui yhtyeen debyyttisinkuksi. Toivon menestystä Villelle niin veljenä kuin kollegana.”

Kappaleen sanoituksesta vastaa Artturi Ketola ja tuotannosta säveltäjä- ja muusikkolegenda Esa Nieminen. ”Yhtyeen jäsenten kanssa oli äärettömän helppo toimia. Arvostan heidän nöyrää asennetta tekemiseen. Ja mikä hienointa, bändillä on oma ’suomisaundi’ niin Villen laulussa kuin kitaroinnissa. Olen todella ylpeä lopputuloksesta”, tuottaja Nieminen sanoo.

’Tuhlaajapoika’ julkaistaan 27.11.2020.

Kuuntele biisi: https://spoti.fi/37rHnOr

Katso videohttps://youtu.be/_G2iKULevm8 

Kokoonpano:
Ville Liimatainen – laulu
Henry Hiltunen – kitara
Tuomas Laajoki – kitara
Michael Czech – basso
Jari Keinänen – rummut
Kari Hautalampi – koskettimet

Pressikuvat: www.propromotion.fi/asiakkaat/ville-liimatainen-ajomiehet/

www.ajomiehet.fi
https://www.facebook.com/villeliimatainenofficial

-->