Vuonna 85 -elokuva valmis

Vuonna 85 -elokuva valmis

Ensi-iltagaala Tampere-talosta 23.1.13 lähetetään suorana elokuvateattereihin.
Juicen, Eppu Normaalin ja Popedan musiikkiin pohjautuva Vuonna 85 -elokuva on valmistunut ja saa ensi-iltansa lähes sadalla paikkakunnalla perjantaina 25.1.2013.

Timo Koivusalon ja Riku Suokkaan ohjaaman elokuvan ensi-iltaa juhlitaan ennakkoon ensi-iltagaalan merkeissä Tampere-talossa keskiviikkona 23.1.2013. Gaala on ainut laatuaan Suomessa, sille se lähetetään suorana lähetyksena elokuvateattereihin 15 eri paikkakunnalle, mm. Finnkinon teattereihin. Elokuvateatterissa katsojat näkevät elokuvatähtien saapumisen gaalailtaan haastatteluineen, Vuonna 85 -elokuvan ja konsertin, jossa esiintyvät Tampere-talon lavalle nousevat Manserockin legendat.

”Olemme erittäin iloisia, että pääsemme esittämään usealla paikkakunnalla tämän ainutkertaisen tapahtuman ja upean yhdistelmän elokuva- ja konserttielämyksestä samalla kertaa”, toteaa Finnkinon Kaj Itämäki

Vuonna 85 on rouhea romanttinen komedia suuresta rakkaudesta ja tarina värikkäästä kaveriporukasta, jolta nuoruus meni, mutta aikuisuus ei tullut. Elokuva vie katsojan keskelle kimaltavaa 80-lukua, takaisin salihousujen, takatukkien, olkatoppausten, solarium-rusketusten ja miesten permanenttien aikaan.

Pääosissa nähdään Reino Nordin ja Malla Malmivaara. Muissa rooleissa esiintyvät mm. Mikko Nousiainen, Miina Maasola, Heikki Silvennoinen, Jussi Lampi, Jari Salmi, Topi Kohonen, Martti Syrjä, Pate Mustajärvi ja Tapio Liinoja.

Elokuvan tuottaa Artista Filmi Oy yhteistyössä Veitikka-tuotanto Oy:n kanssa. Sen ovat käsikirjoittaneet Heikki Syrjä, Riku Suokas ja Heikki Vihinen.

Elokuvan levittää Buena Vista International Finland.

Liput ensi-iltagaalaan
Ensi-iltagaala Tampere-talossa 23.1.13 alkaa klo 19.30
Liput tulevat myyntiin perjantaina 23.11. klo 9.00
Ennakkolipunmyynti Tampere-talon lipputoimistossa, puh. 0600 94500 (1,40€/min. + pvm) ja Lippupisteen myyntipaikoissa www.lippu.fi
Ennakkoliput: 39 euroa / kpl (+mahdolliset toimituskulut)

Liput elokuvateattereihin
Liput Finnkinon erikoisnäytöksiin 19 euron hintaan tulevat myyntiin keskiviikkona 5.12.
Kaj Itämäki vastaa kysymyksiin liittyen elokuvateatterinäytöksiin, 0400 465 835, kaj.itamaki@finnkino.fi

www.vuonna85.fi
www.artistafilmi.fi