Vuonna 85 -elokuvan kuvaukset päättyivät

Vuonna 85 -elokuvan kuvaukset päättyivät

Helmikuussa startanneen manserock-elokuvan Vuonna 85 kuvaukset on saatu päätökseen tänään 14.6.2012.

Elokuvan ohjaaja Timo Koivusalo kommentoi: ”Olen erittäin tyytyväinen, että kuvaukset saatiin onnellisesti päätökseen aikataulujen mukaisesti. Yhteistyö mainion näyttelijäkaartin kanssa oli hedelmällistä ja todella hyvää kuvamateriaalia on paljon. Nyt odotankin innolla elokuvan leikkaustöiden alkamista”.

Elokuvaa kuvattiin suunnitellusti 40 päivää, pääosin Tampereella ja Nakkilan Villilän studioilla.
”Onneksi kuvausten yhteydessä alkukesällä loukkaantunut kuvaajakin toipui nopeasti ja palasi mukaan kuvaustiimiin”, kommentoi Koivusalo helpottuneena.

”Oli hienoa tehdä yhteistyötä Eppu Normaalin ja Popedan kanssa”, kertoo Koivusalo ja kiittelee bändejä siitä panoksesta ja asenteesta, jolla olivat elokuvassa mukana.

Elokuvan levittää Buena Vista International Finland ja sen ensi-ilta on vuodenvaihteessa.

Pääosissa nähdään Reino Nordin (Tommi) ja Malla Malmivaara (Karoliina). Muissa rooleissa esiintyvät mm. Mikko Nousiainen (Palle), Miina Maasola (Ellu), Heikki Silvennoinen (Iso G), Jussi Lampi (Ruba), Jari Salmi (Tapparan mies), Topi Kohonen (Mauno), Martti Syrjä (Jyrki Boy), Pate Mustajärvi (Pate Mustajärvi) ja Tapio Liinoja (Komisario Peppone).

Vuonna 85 on tarina Lokomon duunareista, värikkäästä kaveriporukasta, jota unelmat ja kyltymätön elämänjano vievät keskellä vauhdikasta vuosikymmentä. Elokuvan tuottaa Artista Filmi Oy yhteistyössä Veitikka-tuotanto Oy:n kanssa. Sen ovat käsikirjoittaneet Heikki Syrjä, Riku Suokas ja Heikki Vihinen.

www.vuonna85.fi
www.artistafilmi.fi