Kerkko Koskinen Kollektiivi konsertoi lokakuussa Turussa ja Tampereella

Kerkko Koskinen Kollektiivi konsertoi lokakuussa Turussa ja Tampereella

Kaksi konserttia loppuunmyydyn Helsingin Juhlaviikkojen konsertin lisäksi!

Omaperäisen ja mahtipontisen soundin mestari on palannut popmusiikin pariin. Kerkko Koskisen seitsemän vuotta kestänyt jakso instrumentaalisen jazz- ja elokuvamusiikin parissa päättyy elokuun lopulla Helsingin Juhlaviikkojen keikkaan, jonka myötä Kerkko Koskinen Kollektiivi julkaisee myös uuden levynsä. Juhlaviikkojen konsertti myytiin hetkessä loppuun ja nyt kokoonpano hemmottelee yleisöään kahdella lisäkonsertilla Turussa ja Tampereella.

”Kollektiivi syntyi, kun halusin tehdä vuosikausien yksinäisen instrumentaalimusiikin parissa työskentelyn jälkeen taas musiikkia porukalla. Meidän piti kaikkien näiden naisten kanssa tehdä omat soololevyt, mutta pienen pohdinnan jälkeen teimmekin yhden yhteisen levyn. Ajattelin, että se voisi olla paitsi hauskaa, myös todella jännittävää”, kertoo Kollektiivin perustaja ja sielu Kerkko Koskinen.

Kerkko Koskisen ja ison orkesterin lisäksi lavalla säteilevät solistit Vuokko Hovatta, Paula Vesala ja Manna. Äänimaailmaa rikastaa monikymmenpäinen Kuopion Nuorisokuoro. Uuden tuotannon sanoituksista vastaavat mm. Anni Sinnemäki, Anna Viitala ja Paula Vesala. Uuden albumin seuraava single Laura Palmer jaellaan radioihin ennen juhannusta ja albumi ilmestyy 24.8.2012.

Konsertit:

30.8.2012 Helsingin Juhlaviikot klo 19.00 (loppuunmyyty)
13.10.2012 Logomo, Turku, klo 19.00, 35€
17.10.2012 Tampere-talo, Tampere, klo 19.00, 35€
Liput lisäkonsertteihin: www.lippu.fi
Kuvat: http://www.johannakustannus.fi/media/82
Www: http://www.facebook.com/KerkkoKoskinenKollektiivi