W.A.S.P., Uriah Heep ja Robin samassa tapahtumassa

W.A.S.P., Uriah Heep ja Robin samassa tapahtumassa

Uudenkaupungin Karjurock (16.-18.7.2015) on ladannut tiskiin ässäkortit: lavalla nähdään niin legendaariset W.A.S.P. ja Uriah Heep kuin pop-idoli Robinkin.

Tapahtuma starttaa torstaina 16.7. Robinin erilliskonsertilla, jossa pääesiintyjä Robinin lisäksi on runsaasti ohjelmaa lapsiperheille. Monipuoliselle tapahtumalle on selkeästi tilausta: ”Lippuja on mennyt todella vauhdikkaasti kaupaksi ja esimerkiksi lauantain VIP-liput ovat loppuunmyyty. Uuden leirintäalueen leiripaikat ovat jo täynnä ja maksuttomalle leirintä-alueellekin on ensimmäisiä vaunuja tuotu”, kertoo promoottori Robert Sainio. 

Uusi ravintola- ja VIP-alue
Uutena elementtinä on lounge-tyylinen ravintola-alue, joka tulee palvelemaan festivaalikävijöitä entisen VIP-alueen paikalla. VIP-alue siirtyy uudelle paikalle entistä suurempana ja ehompana. Lounge-ravintola-alueeseen tulee paikallisen panimon lisäksi paikallisten palkittujen ravintoloitsijoiden tarjoamia laadukkaita ruokapisteitä kuten kasvisruoka-, kala- sekä äijämäinen lihapiste savustamoineen. Tapahtuma-alueen muut ravintola- ja anniskelualueet palvelevat perinteiseen tapaan.

Perhetapahtuma
Lapsiperheille suunnatussa torstain ohjelmassa mukana on myös Pekka Hyysalo, joka tekee hyvää työtä Fight Back -organisaation kanssa. Karjurock haluaa olla mukana tukemassa kyseistä toimintaa, joten osa tapahtuman tuotosta lahjoitetaan organisaatiolle. Tapahtumassa on mukana paikallisia tahoja ja yrittäjiä. Lapsille on luvassa ongintaa, kasvomaalausta, korispisteitä, lämärikisaa, taikuri ja tivoli. Alueella on lisäksi ruoka- ja anniskeluravintolat auki ja leirintä-alueella yöpyville on järjestetty ohjelmaa.

Nimekkäät esiintyjät
Nopperlan maalaismaisemassa pääesiintyjän paikan ottaa W.A.S.P. ja sen keulahahmo Blackie Lawless. Kotimaisista kärkinimistä perjantaina nähdään suomirockin klassikko Neljä Ruusua, Happoradio, Redrama, JUJU ja Dinturist.
Lauantain ulkomainen vetonaula on heavy rockin kiistaton legenda Uriah Heep. Vuonna 1969 perustettu yhtye on jatkanut omalla soundillaan jo 40 vuotta ja on edelleen yksi suurista rock-ikoneista. Lauantain fiilistä luovat myös Jenni Vartiainen, Maija Vilkkumaa, Nopsajalka, Pää Kii, Matti ja Teppo, Raaka-aine ja Teflon Brothers.

Lisäksi viikonlopun aikana pikkulavalla esiintyvät Viper Arms, The 5th of April, Stone Monolith, Jail Break ja Buck of Brimstone sekä monia muita, yhteensä liki 30 artistia.

”Karjurockissa viihtyvät sekä vieraat että artistit, mikä tekee viikonlopusta ikimuistoisen kaikille ja kaikenikäisille”, lupaa promoottori Sainio.

www.karjurock.fi