Wanaja Festival täyttää 20 vuotta – tapahtuman ensimmäisiä esiintyjiä julki!

Wanaja Festival täyttää 20 vuotta – tapahtuman ensimmäisiä esiintyjiä julki!


Kuva: Jaakko Meyn, Wanaja Festival 2023

Jo perinteeksi muodostunut Wanaja Festival juhlitaan Hämeenlinnan Linnanpuiston kuvankauniin vehreällä festivaalialueella jo 20. kertaa 5.-6.7.2024. Esiintymässä on monipuolinen kirjo kotimaisia tähtiä. Ohjelmiston ensimmäiset nimet on nyt julkaistu. Samalla festivaalin kahden päivän liput ja kysytyt kahden päivän VIP-liput on vapautettu myyntiin. 

Festivalin synttärihulinoissa lavalla nähdään livenä suomalaisen popmusiikin kuningatar Kaija Koo ja valtavan hittikavalkadin omaava Eppu Normaali. Bändin mukana keikalla esiintyy myös pianistivirtuoosi Iiro Rantala. Festivaalin tunnelman nostaa kattoon hurjassa menestyskiidossa porskuttava energinen Portion Boys ja yhteislaulut kajauttaa ilmoille tuoretta Vain Elämää -kautta tähdittävä Ellinoora. Lisää ohjelmaa julkistetaan vielä ennen joulua sekä alkuvuodesta 2024.

Ikärajamuutos otettiin vastaan ilolla ja Wanaja Festivalin asiakaskokemus parani viime kesänä roimasti 
”Wanaja Festivalin tavaramerkiksi on noussut viihtyisyys alueella sekä tietysti Suomen kaunein festivaalialue Hämptonin Linnanpuistossa. Viime vuonna tapahtumasta tuli aikuisten festivaali K-18 ikärajauudistuksen myötä ja saimme tästä muutoksesta valtavasti hyvää palautetta asiakkailta, viihtyvyys nousi entisestään. Tapahtuman kävijäkyselyn kokonaisarvosana nousi huomattavan paljon sekä tyytyväisyys useita eri osa-alueita kohtaan. Tällä linjalla halutaan tietysti jatkaa myös jatkossa”, kertoo Nelonen Media Liven head of production Jonna Pihkala.

Nyt niitä lippuja saa
Wanaja Festivalin 20. synttärivuoden lipunmyynti on nyt käynnissä. Tapahtuman kahden päivän festivaali- ja VIP-liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Early bird -hintaiset kahden päivän liput ovat myynnissä 31.12.2023 asti.  Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin alkuvuodesta 2024. 

”Kiitosta saanut VIP-alue sijoitetaan tänäkin vuonna suuren lavan viereen, vipistä on upeat näkymät lavalle sekä tietenkin vip-tasoiset palvelut. Wanajan liput kannattaa varmistaa early bird -hintaan vuoden loppuun mennessä, tämän edullisemmin ei Wanaja Festivalin 20-vuotisjuhlan festivaalilippuja ei enää saa”, vinkkaa Pihkala. 

WANAJA FESTIVAL 5.-6.7.2024
Linnanpuisto, Hämeenlinna

OHJELMA
Kaija Koo, Eppu Normaali, Portion Boys, Ellinoora
Lisää ohjelmaa julki vielä ennen joulua ja alkuvuodesta 2024.

LIPUT
2 pv festivaaliliput 109e + toimitusmaksut
2 pv VIP-liput 179e + toimitusmaksut
Lipunmyynti Tiketti ja Lippu.fi
Early bird -hintaiset liput myynnissä 31.12.2023 asti.

Pressikuvat tästä!

Media-akkreditointi avautuu keväällä 2024. Seuraa verkkosivuja.

-->