We Love Festival juhlitaan Helsingin Suvilahdessa 27.-28.7. – Päiväkohtainen ohjelma julki

We Love Festival juhlitaan Helsingin Suvilahdessa 27.-28.7. – Päiväkohtainen ohjelma julki

* Uusia kiinnityksiä ovat mm. The Baseballs, DJ Bobo, 2 Unlimited, E-Type ja Rednex
* Kaikki lipputyypit nyt myynnissä

We Love Festival tuo Helsingin Suvilahteen 27.-28.7. ysäri- ja millenium -artistikimaran. Kimaltelevan kaksipäiväisen bilehuuman kruunaavat Suomessakin yleisön hullaannuttanut ja listaykkösenä paistatellut The Baseballs, 14 miljoonaa levyä myynyt sveitsiläinen elektro-pop –artisti DJ Bobo, ”No Limit” ja ”Get Ready for This” -biiseillään pankin räjäyttänyt 2 Unlimited, ruotsalainen eurodance-suuruus E-Type ja maanmiehensä, kantrivivahteikkaalla ysäripopilla breikannut Rednex. Niin ikään naapurimaasta ohjelmaa saapuu täydentämään mies ”No Coke” ja ”It’s My Life” hittien takaa Dr. Alban sekä ”It’s a Rainy Day” ja ”Think about the Way” -biiseillä radiosoittolistat ja tanssilattiat aikoinaan valloittanut Ice MC. Festivaaleilla nähdään myös ranskalainen elektro-artisti Pakito, saksalainen ItaloBrothers ja ruotsalainen ”Teeny Weeny String Bikini”-show-tähti Günther.
Kotimaisista artisteista We Love Festival -lavalle nousevat DJ Matti Airaksinen ja viiihdyttäjätrio Movetron. Jo aiemmin We Love Festivalin ohjelmistoon liittyivät Nylon Beat, Basshunter, Me & My ja Raptori.

On ollut mukavaa olla luomassa ihmisille ysäritunnelmaa 2000-luvulla. Harjoittelimme sitä menestyksekkäästi 90-luvulla! Ysäri viehättää ja herättää tunteita laajassa yleisössä; itseni ikäisistä aivan uuteen nuoreen ysärisukupolveen, joka on tullut pitämään hauskaa ‘uusien biisien’ tahdissa. Ysärifestarit ovat sujuneet aina rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä. Ysäri on hyväntuulen musiikkia”, kommentoi Movetronin Päivi Lepistö. 

Janoisia ja nälkäisiä festarivieraita We Love Festivalissa palvelee monipuolinen street food – ja ravintolatarjonta.
Alueelle kohoaa ysäri- ja millenium –hengessä myös loistelias VIP-alue, josta on hyvät näkymät lavoille. Lisäksi VIP-alueella tarjolla on herkullinen VIP-menu, runsaasti katettua istumatilaa ja vain VIP-passilaisille suunnattua oheisohjelmaa.

Esiintyjät:
PE: DJ Bobo, 2 Unlimited, Dr. Alban, Rednex, Ice Mc, Movetron, DJ Matti Airaksinen
LA: Nylon Beat, The Baseballs, Basshunter, E-Type, ItaloBrothers, Günther, Me & My, Raptori, Pakito

Liput:
1 pv 59,90eur
1 pv VIP 115,00eur
2 pv 89,00eur
2 pv VIP 179,00eur

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Ikäraja:
K-18

www.welovefestival.fi/
www.facebook.com/welovefestival/
@welovefestival