Yllätys: Tammerfest ottaa varaslähdön jo keskiviikkona 17.7. – lavalla Alma, Stereo ja Lukas Leon

Yllätys: Tammerfest ottaa varaslähdön jo keskiviikkona 17.7. – lavalla Alma, Stereo ja Lukas Leon

Tammerfest ottaa varaslähdön ja aloittaa festivaalijuhlinnan Ratinanniemessä jo keskiviikkona 17.7. Tammerfest Extra -nimeä kantava päivä koostuu tähtiartisteista, kun lavalla nähdään yksi Suomen menestyneimmistä vientiartisteista Alma, Haloo Helsinki -yhtyeen Leon ja Jeren tuore kokoonpano Stereo ja räppäri, Cheekin suojatti Lukas Leon. Extra-päivän lipunmyynti on käynnistynyt Tiketissä ja Lippupisteessä. 

”Tällä hetkellä kansainvälistä uraa tekevä Alma nähtiin viimeksi Tampereella muutama vuosi sitten. On hienoa, että Tammerfest mahtui tänä kesänä hänen kiireiseen kalenteriin”, kommentoi promoottori Timo Isomäki.

Loppuviikon aikana Ratinanniemessä nähdään koko joukko muita kotimaisia eturivin artisteja muun muassa Ville Valo & Agents, JVG, Kaija Koo, Lauri Tähkä, SANNI ja Popeda sekä ruotsalainen, Gran Turismo -levyn juhlavuoden tiimoilta keikkaileva The Cardigans. Tammerfestin Ratinanniemen kaikki VIP-liput ja kahden illan festivaaliliput myytiin viime vuonna loppuun.

Kaupunkifestivaali Tammerfest levittäytyy ympäri Tamperetta. Ratinanniemen lisäksi kiinnostavaa ohjelmaa löytyy liki 20 eri klubista ja ravintolasta. 

Festivaali viettää 25-vuotisjuhlavuottaan. Ensimmäinen Tammerfest järjestettiin Tampereella vuonna 1994.
”Juhlavuoden lipunmyynti käy ennätystahtiin. Katseet ovat monella jo keväässä ja kesässä, joten suunnitelmia tehdään suven varalle. Tammerfest on oiva tapa nauttia kesästä, hyvästä musiikista, yhdessäolosta ja tunnelmasta!”, kommentoi tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen.

Tammerfest kokoaa Tampereelle jälleen noin 80 000 festivaalijuhlijaa. Yleisöä saapuu kävijätutkimuksen mukaan noin 100 eri kaupungista. Tapahtuma tuo matkailutulovirtaa myös muille alueen palvelusektoreille.

Esiintyjät:
KE 17.7.: Alma, Stereo, Lukas Leon
TO 18.7.: The Cardigans (SWE), JVG, SANNI, Kolmas Nainen, Kaija Koo, Ellinoora
PE 19.7.: Juha Tapio, Ellips, Eppu Normaali, Ismo Alanko, Raskasta Suomipoppia, Apulanta, Ville Valo & Agents
LA 20.7.: Lauri Tähkä, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Anna Puu, Popeda, J. Karjalainen, Vesala, Vesta

Extra-päivän liput:
Peruslippu 39e
VIP-lippu 95e
Lastenlippu 11,50e

Ratinanniemen to-la -liput:
3 pv 139e
3 pv VIP 279e
2 pv (to-pe / pe-la) 119e
1 pv 79e
1 pv VIP 139e
Lastenliput 3-10v. 11,50e/pv 

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi 

Ikäraja:
Ratinanniemen festivaalipuisto: S, anniskelualueet ja VIP K-18

http://www.tammerfest.fi/
www.facebook.com/Tammerfest/
@Tammerfest #tammerfest 

-->