Juice-elokuvan myötä syntynyt Juice Originals keikkaestradeille!

Juice-elokuvan myötä syntynyt Juice Originals keikkaestradeille!

• Juice-elokuva voitti viikonlopun Jussigaalassa kolme palkintoa
• Riku Nieminen solistina Juice Originals -kokoonpanossa, joka teki debyyttikeikkansa elokuvan ensi-iltajuhlissa
• Yhtye nähdään klubeilla, festivaaleilla ja konserttisaleissa

Juice-elokuva nappasi viikonlopun Jussigaalassa yhteensä kolme palkintoa. Leffa palkittiin puvustus-, maskeeraus- ja kuvauskategorioissa.

Menestyselokuvan myötä syntyneessä Juice Originals -kokoonpanossa toimii solistina leffan päätähti Riku Nieminen. Lavalla nähdään myös Juice Leskisen eri yhtyeissä Grand Slamissä, Slamissä ja Coitus Intissä vaikuttaneita soittajia kuten Juuso Nordlund, Ila Loueranta, Jari Yliaho, Safka Pekkonen, Puntti Valtonen, Toni Lähteenmäki sekä Eljas ja Eemil Tikanmäki. Orkesteria johtaa Anssi Tikanmäki. 

Elokuvan ensi-iltajuhlissa debytoinut yhtye sai yleisöltä positiivisen vastaanoton ja lukuisia toiveita lisäesiintymisille. Yhtye päätti tuoda keikat konserttisaliympäristöön ja kiertue toteutuu syyskuussa. Kokoonpano nähdään Espoossa, Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Turussa, Tampereella ja Lahdessa 12.-28.9. Lipunmyynti on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle.

”Riku Nieminen on virtuoosimainen solisti ja valtava heittäytyjä niin teatteri-, TV- kuin konserttiestradeilla. Koko yhtye pelaa täydellisesti yhteen. Lopputulos on upea, vaikuttava ja ikimuistoinen kokemus”, kommentoi kiertueen tuottaja Taija Holm.

Yleisöllä on pitkästä aikaa mahdollisuus kokea livenä, alkuperäisten soittajien esittämänä, legendaariset kappaleet kuten ”Viidestoista yö”, ”Syksyn sävel”, ”Kaksoiselämää”, ”Musta aurinko nousee”, ”Luonas kai olla saan”.

Ennen syksyistä konserttisalikiertuetta yhtye nähdään klubiympäristössä Helsingin Tavastialla 28.4. ja Vieremän Rientolassa 25.7. Yhtye tekee myös muutaman erikoiskeikan festivaaleilla kuten Hankasalmen Kihveli soikoon -tapahtumassa 26.7. ja Hyvinkään Red Carpet -festivaaleilla 28.-29.8.

Konserttisalikiertue:
12.9. Espoo, Sellosali
13.9. Hämeenlinna, Verkatehdas
14.9. Kuopio, Kuopion Musiikkikeskus
21.9. Turku, Logomo
24.9. Tampere, Tampere-talo
28.9. Lahti, Sibeliustalo

Liput: 41,50e/kpl

Lipunmyynti: www.lippu.fi
Hämeenlinnan Verkatehdas www.ticketmaster.fi

Ikäraja: S

www.juiceoriginals.fi

Lisätiedot:
ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi 

-->